Search
Generic filters

Ny trådløs Parrot Zik

De Philippe Starck-designede hodetelefonene kommer nå i en ny utgave. Med bedre støydemping, lavere vekt og app-styring.

De orignale Zik-hodetelefonene fra Parrot, er pene å se på, men lyden er bare middels bra. Det skal Parrot ha fikset i de nye og lettere Zik 2. Designet er også nytt, og vekten er nede på 270 gram. Bra for et par trådløse hodetelefoner.

Som du kobler til mobilen med Bluetooth, og aktiverer med nærfeltskommunikasjon (NFC), hvor paringen startes ved å holde mobilen og hodetelefonene inntil hverandre. De har også mikrofon integert, slik at du kan svare på innkomne samtaler.

parrot_zik_black

Zik 2 kommer i flere farger, og har innebygget aktiv støydemping, som reduserer støy fra for eksempel toget eller flykabinen så mye, at du hører mer av musikken. Batteritiden er oppgitt til maksimalt 18 timer, og du styrer volum og avspilling fra berøringsfeltet på utsiden av den ene øreklokken.

Det hører med en smartmobilapp som gir deg kontroll over lydbildet med en integrert equaliser som du enten kan velge å stille inn selv, eller velge en av fem ferdiglagede lydinnstillinger.

Zik 2 er i salg fra november til 3495 kr.

parrot-zik-2 Starck

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.