High-end

Edition 12 skal Ultrasones råeste hodetelefon kalles. Hvis den spiller slik den ser ut, har vi noe å glede oss til.
forfatter

Utmerket bærekomfort og glassklar, dynamisk lyd, er blitt et kjennetegn for Ultrasone. Mye tyder på at det også gjelder de nye Edition 12. Store øreputer og Ultrasone S-Logic-teknikk, i Plus-utgave, virker tiltalende nok.

Les testen av Ultrasone her.

40 gullbelagt elementer er vinklet i de åpne øreklokkene, for at lyden skal rettes mer mot sentrum av øret, og for at lydbølgene skal bruke hele øret som akustisk kammer. Slik skal de oppnå et større tredimensjonalt lydbilde, og Plus-versjonen av denne teknikken, innebærer fintrimming av tonal balanse, og bedre demping av bevegelige deler i redesignede øreklokker.

Edition 12 veier 282 gram, og leverer 99 dB følsomhet, 40 ohm motstand, og har en ren kopperkabel belagt med sølv på alle ledere for best mulig lyd. Hodetelefonene er beregnet på hjemmelytting, og leveres med 6,3 mm jackplugg.

Edition12-045_frei

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.