Ørepropper

Du finner ikke mye plast i øreproppene fra RHA. De nye T10i er laget i rustfritt stål og kommer med filter for å justere lyden.
forfatter

Balansert og raffinert , sier RHA om toppmodellen T10i. De solide øreproppene i stål leveres med en mengde tilbehør. Til sammen får du 10 ulike skum, eller silikonpropper som du kan sette på for å tilpasse T10i til akkurat dine ører.

Proppene bruker en ny driver (770.1 element), som er håndlaget for nettopp T10i med et lite løft i bassen sammenlignet med RHA MA750, som vi nylig testet.

Det følger også med tre ulike filtre som man kan skru inn for å endre bass- eller diskantresponsen etter behag.

T10i har også fjernstyring og mikrofon på ledningen, som er tilpasset iPhone, iPod touch og iPad. Ledningene er utstyrt med metallspiraler slik at de enkelt kan bøyes over øret for bedre bærekomfort.

RHA T10i er i salg i oktober, til 150 GBP.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.