Hodetelefon:

QuietComfort heter Bose beste hodetelefoner, med markedets beste støydemping. Nå kommer en ny modell - QuietComfort 15 - med enda bedre støydemping.

QuietComfort 15 ligner veldig på de andre hodetelefonene i serien, men denne har en forbedret utgave av Boses Acoustic Noice Cancelling, som skal være bedre enn på tidligere modeller til å dempe støy utenfra.
Mikrofoner på innsiden og utsiden av hodetelefonene, sender signalet til en forbedret krets som skal være bedre til å dempe støy utenfra over et større frekvensområde enn tidligere.
Hvilket også betyr at QC 15 alltid må ha strøm for å gi lyd fra seg.

Hodetelefonene drives av små AAA batterier som sørger for omlag 35 timers spilletid. Smultringene som ligger rundt ørene demper enda bedre enn før sier Bose, som leverer QuietComfort 15 med avtagbar kabel, bæreveske, batteri og en twin-minijack flyadapter.
Med et Bose Mobile Communications kit kan man også bruke handsfree kontroll og mikrofon med eksempelvis en iPhone og QC 15.
Bose

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.