Hodetelefoner

Foruten den forgylte logoen, ser NuForces lukkede hodetelefoner temmelig stealth-aktige ut. Lyden derimot..
forfatter

Med sortlakkerte lukkede øreklokker i lettmetall, skal HP-800 være like godt egnet i hjemmestudioet som til finlytting for kresne entusiaster. God støydemping og komfort skal gjøre det behagelig å lytte lenge og vel, og i følge NuForce er hodetelefonene trimmet for presis lydgjengivelse med minimal forvregning og kjapp dynamikk.

Øreputene er trukket i mykt kunstskinn, og 40 mm elementer drevet av neodymiummagneter skal rekke over et bredt frekvensområde. Med relativt lav følsomhet på 91 dB og 32 ohms motstand, er det sannsynlig at de trives bedre på en hodetelefonforsterker enn rett på smartmobilens 3,5mm hodetelefonkontakt.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.