TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Nuforce for kresne

Foruten den forgylte logoen, ser NuForces lukkede hodetelefoner temmelig stealth-aktige ut. Lyden derimot..

forfatter
Publisert 04.01.13 - 13:00

Med sortlakkerte lukkede øreklokker i lettmetall, skal HP-800 være like godt egnet i hjemmestudioet som til finlytting for kresne entusiaster. God støydemping og komfort skal gjøre det behagelig å lytte lenge og vel, og i følge NuForce er hodetelefonene trimmet for presis lydgjengivelse med minimal forvregning og kjapp dynamikk.

Øreputene er trukket i mykt kunstskinn, og 40 mm elementer drevet av neodymiummagneter skal rekke over et bredt frekvensområde. Med relativt lav følsomhet på 91 dB og 32 ohms motstand, er det sannsynlig at de trives bedre på en hodetelefonforsterker enn rett på smartmobilens 3,5mm hodetelefonkontakt.

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Seriøse trådløse fra Focal Focal Bathys er trådløse hodetelefoner med ANC. Men de konkurrerer ikke mot Sony og Bose, her siktes det nemlig høyere.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
I en støyende hverdag trenger du disse! I hverdagens trafikk og støy, er det på tide å gjøre hørselen en tjeneste. Her er vår Topp 10-liste over anbefalte hodetelefoner og ørepropper, med støykansellering.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Følg Lyd & Bilde