TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Nå kommer hodetelefonene fra Marley

Bob Marley er blant de etter hvert mange berømte musikerne, som gir sitt navn til hodetelefoner. Nå kommer de hit.

forfatter
Publisert 14.11.12 - 08:00

House of Marley er selskapet bak produktene. Som kontrolleres av de etterlatte til Bob Marley. Nå kommer tre serier fra House of Marley, Jammin’, Freedom og Destiny hit.

Seriene består av hodetelefoner, ørepropper, og dokkinghøyttalere, alle med en miljøvennlig profil. Bygget i bærekraftige materialer.

– Vårt mål er å skape en bedre verden og spre vår fars visjon om «One world, one love». Dette gjør vi ved å tilby miljøvennlige produkter som representerer verdier vår familie gjerne vil dele med resten av verden. Det har vært en lærerik opplevelse å ta House of Marley fra land til land, og selv se hvordan det universelle budskapet om fred, kjærlighet og fellesskap mottas uavhengig av både språk og kultur, sier Bob Marleys sønn, Rohan Marley i en pressemelding, på vegne av Marley-familien.

En andel av salget går  til 1love.org, som er en veldedig organisasjon, startet av Marley-familien.. 1love.org jobber for ungdom, miljø og fred over hele verden. Intet mindre.

Blant de mange modellene, finnes det hodetelefoner med støydempende egenskaper, ørepropper og øreklokker i treverk, og mange av modellene finnes i fargerike utgaver, men noen av dem som Destiny over, er mer klassiske i form og design.

Bag of Rythm er det treffende navnet på denne bærbare dokkinghøyttaleren, som er en av mange festlige produkter fra House of Marley.

House of Marley er tilgengelige hos de store kjedene i Skandinavia.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
I en støyende hverdag trenger du disse! I hverdagens trafikk og støy, er det på tide å gjøre hørselen en tjeneste. Her er vår Topp 10-liste over anbefalte hodetelefoner og ørepropper, med støykansellering.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Er dette verdens beste hodetelefoner? Da vi først hørte flaggskiphodetelefonene Focal Utopia for noen år siden, ble vi blåst overende. For noen detaljer. For en tilstedeværelse. Nå blir de nye. Og enda bedre?
Følg Lyd & Bilde