Hodetelefoner

Bob Marley er blant de etter hvert mange berømte musikerne, som gir sitt navn til hodetelefoner. Nå kommer de hit.
forfatter

House of Marley er selskapet bak produktene. Som kontrolleres av de etterlatte til Bob Marley. Nå kommer tre serier fra House of Marley, Jammin’, Freedom og Destiny hit.

Seriene består av hodetelefoner, ørepropper, og dokkinghøyttalere, alle med en miljøvennlig profil. Bygget i bærekraftige materialer.

– Vårt mål er å skape en bedre verden og spre vår fars visjon om «One world, one love». Dette gjør vi ved å tilby miljøvennlige produkter som representerer verdier vår familie gjerne vil dele med resten av verden. Det har vært en lærerik opplevelse å ta House of Marley fra land til land, og selv se hvordan det universelle budskapet om fred, kjærlighet og fellesskap mottas uavhengig av både språk og kultur, sier Bob Marleys sønn, Rohan Marley i en pressemelding, på vegne av Marley-familien.

En andel av salget går  til 1love.org, som er en veldedig organisasjon, startet av Marley-familien.. 1love.org jobber for ungdom, miljø og fred over hele verden. Intet mindre.

Blant de mange modellene, finnes det hodetelefoner med støydempende egenskaper, ørepropper og øreklokker i treverk, og mange av modellene finnes i fargerike utgaver, men noen av dem som Destiny over, er mer klassiske i form og design.

Bag of Rythm er det treffende navnet på denne bærbare dokkinghøyttaleren, som er en av mange festlige produkter fra House of Marley.

House of Marley er tilgengelige hos de store kjedene i Skandinavia.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.