TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Mindre, lettere og billigere

Sennheiser Momentum er en av de beste hodetelefonene vi har testet. Nå kommer en mindre utgave for folk på farten.

forfatter
Publisert 02.08.13 - 08:00

Momentum On-Ear kalles den, og den finnes i fire farger, og er mindre, lettere og billigere enn den større Momentum. Som vi tester her. Lydkvaliteten på den mindre On-Ear skal være ganske lik, og det lover godt. Den kan dessverre ikke brettes helt sammen, og er således ikke superbærbar, men med 160 gram og små øreklokker tar den ikke veldig mye plass i bagen.

Hodetelefonene leveres i fire farger, sort er ikke blant dem, som man kan se av bildet.

Sennheiser-Momentum-On-Ear1 colours

De lukkede øreklokkene skal dempe støy, mens øreputer trukket i alcantara skal sørge for god komfort. Minijack-pluggen er vinklet slik at den ikke skal stikke for mye ut fra kontakten, og det sitter en fjernkontroll med mic på ledningen, som man styrer volum, velger låter og svarer på samtaler med.

On-Ear er i salg nå, til cirka 1600 kr, og testen leser du snart her.

sennheiser-momentum-on-ear-beige

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
I en støyende hverdag trenger du disse! I hverdagens trafikk og støy, er det på tide å gjøre hørselen en tjeneste. Her er vår Topp 10-liste over anbefalte hodetelefoner og ørepropper, med støykansellering.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Er dette verdens beste hodetelefoner? Da vi først hørte flaggskiphodetelefonene Focal Utopia for noen år siden, ble vi blåst overende. For noen detaljer. For en tilstedeværelse. Nå blir de nye. Og enda bedre?
Følg Lyd & Bilde