Hodetelefoner

Sennheiser Momentum er en av de beste hodetelefonene vi har testet. Nå kommer en mindre utgave for folk på farten.
forfatter

Momentum On-Ear kalles den, og den finnes i fire farger, og er mindre, lettere og billigere enn den større Momentum. Som vi tester her. Lydkvaliteten på den mindre On-Ear skal være ganske lik, og det lover godt. Den kan dessverre ikke brettes helt sammen, og er således ikke superbærbar, men med 160 gram og små øreklokker tar den ikke veldig mye plass i bagen.

Hodetelefonene leveres i fire farger, sort er ikke blant dem, som man kan se av bildet.

Sennheiser-Momentum-On-Ear1 colours

De lukkede øreklokkene skal dempe støy, mens øreputer trukket i alcantara skal sørge for god komfort. Minijack-pluggen er vinklet slik at den ikke skal stikke for mye ut fra kontakten, og det sitter en fjernkontroll med mic på ledningen, som man styrer volum, velger låter og svarer på samtaler med.

On-Ear er i salg nå, til cirka 1600 kr, og testen leser du snart her.

sennheiser-momentum-on-ear-beige

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.