Microsoft klare med hodetelefoner og ørepropper

Med Surface Headphones 2 og Surface Earbuds er Microsoft for første gang klare med lydprodukter i norske butikker
Annonse
Annonse
forfatter

Vi kjenner Surface-serien fra Microsoft med forskjellige bærbare og hybride datamaskiner som f.eks. Surface Pro X og Surface Laptop 3, som vi begge har testet det siste halvåret.

Hver propp er utstyrt med to mikrofoner, opplyser Microsoft. Lyden har et frekvensområde mellom 20 Hz og 20 KHz. (Foto: Microsoft)

Surface Earbuds

Allerede i fjor teaset Microsoft et helt nytt Surface-produkt, nemlig True Wireless øreproppene Surface EarBuds, som vi også fikk mulighet til å prøve i forbindelse med et pressemøte i Berlin.

Den gang skrev vi at lyden var ganske klar og imponerende dynamisk, men at kun en ordentlig test ville kunne avgjøre om det var en riktig beslutning å ikke utstyre proppene med automatisk støyredusering.

Nå tyder alt på at det ikke er lenge til vi får prøve Surface Earbuds igjen, for Microsoft har nettopp sendt ut en pressemelding, hvor det står at øreproppene vil kunne kjøpes i norske butikker fra den 12. mai.

Ifølge pressemeldingen styrer man Surface Earbuds ved hjelp av touch, slik at man kan svare på telefonsamtaler eller skifte sang kun ved å tappe på øreproppene.

Annonse
På bare ti minutter i laderen får man en times bruk, opplyser Microsoft. (Foto: Microsoft)

Skjermfri integrasjon med Microsoft 365 gjør det mulig for deg å bli oppdatert på epost via Play My E-mails i Outlook-appen til iOS eller å diktere i Word, Outlook eller PowerPoint, forteller Microsoft videre.

Som nevnt kommer Surface Earbuds uten automatisk støydemping, men det er heller ikke et krav for god lydkvalitet, noe Jabra Elite 75t er et godt eksempel på.

Hver propp veier 7,2 gram, mens den medfølgende trådløse laderen veier 40 gram uten propper og ifølge Microsoft kan man lade proppene til en hel dags bruk (åtte timers batteritid i proppene samt to ytterligere oppladninger)

Surface Earbuds støtter SBC og aptX. Prisen er på 2.399 kroner.

Surface Headphones 2 fås i to versjoner, lysegrå eller svarte som på bildet. (Foto: Microsoft)

Surface Headphones 2

Også et annet lydprodukt fra Microsoft er på vei til norske butikker. Det dreier seg om Surface Headphones 2, som er trådløse over-ear hodetelefoner med automatisk støydemping, som er justerbar i 13 forskjellige nivåer.

Annonse

Ifølge Microsoft er støydempingen spesifikt tilpasset til å kunne blokkere eller forsterke stemmer. Det kan være kjekt når du forsøker å jobbe hjemmefra med barn, kjærester eller kjæledyr, skriver selskapet i sin pressemelding.

Det oppdaterte designet (Surface Headphones i en tidligere versjon var tilgjengelig på utvalgte markeder) er skapt med en 180 graders rotasjonsmulighet, som skal sikre større komfort når du har hodetelefonene hengende rundt halsen, forklarer Microsoft videre.

Surface Headphones 2 er også tilgjengelige fra 12. mai. Prisen blir 2.799 kroner.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Sony har i dag lansert en ny modell til Xperia 10-serien. Mobilen er den første i serien med 5G.
Mer enn en halv million Huawei-brukere har lastet ned infiserte apper fra selskapets offisielle app-butikk, AppGallery.
Nå kan du lete opp ting som ikke er laget av Apple.
Den nye Nokia X-serien av smarttelefoner er utviklet til å oppfordre brukeren til å beholde smarttelefonen i lengre tid med tre års garanti, sikkerhetsoppdateringer og Android-versjoner.
Strømmegiganten har gjort en større innholdsavtale med Sony Pictures.
Mer enn en halv million Huawei-brukere har lastet ned infiserte apper fra selskapets offisielle app-butikk, AppGallery.
Lanserer blant annet nye TV-er med MiniLED-teknologi.
TCL TS8132 er en rimelig lydplanke med Dolby Atmos, som gjenskapes av diskrete topphøyttalere.
Ny drivlinje og fleksible utstyrspakker.
Nok en gang utsettes kinopremierer på store filmtitler.
77 mil rekkevidde, Burmester lydanlegg og MBUX infotainment-system. Garantert en luksusbil av dimensjoner.
Creative SXFI Air Gamer lover å være noe for alle, og tilbyr både trådløs og kablet lyd.
Sony oppdaterer flaggskipkameraene.
AMD Ryzen vipper Intel av pinnen for første gang på 10 år i nye gaming-maskiner fra Dell og Alienware.
Helelektrisk utgave av X1.
Harrison Ford-filmen fra 1986 gjør comeback som TV-serie.