Microsoft klare med hodetelefoner og ørepropper

Med Surface Headphones 2 og Surface Earbuds er Microsoft for første gang klare med lydprodukter i norske butikker
Annonse
Annonse
forfatter

Vi kjenner Surface-serien fra Microsoft med forskjellige bærbare og hybride datamaskiner som f.eks. Surface Pro X og Surface Laptop 3, som vi begge har testet det siste halvåret.

Hver propp er utstyrt med to mikrofoner, opplyser Microsoft. Lyden har et frekvensområde mellom 20 Hz og 20 KHz. (Foto: Microsoft)

Surface Earbuds

Allerede i fjor teaset Microsoft et helt nytt Surface-produkt, nemlig True Wireless øreproppene Surface EarBuds, som vi også fikk mulighet til å prøve i forbindelse med et pressemøte i Berlin.

Den gang skrev vi at lyden var ganske klar og imponerende dynamisk, men at kun en ordentlig test ville kunne avgjøre om det var en riktig beslutning å ikke utstyre proppene med automatisk støyredusering.

Nå tyder alt på at det ikke er lenge til vi får prøve Surface Earbuds igjen, for Microsoft har nettopp sendt ut en pressemelding, hvor det står at øreproppene vil kunne kjøpes i norske butikker fra den 12. mai.

Ifølge pressemeldingen styrer man Surface Earbuds ved hjelp av touch, slik at man kan svare på telefonsamtaler eller skifte sang kun ved å tappe på øreproppene.

På bare ti minutter i laderen får man en times bruk, opplyser Microsoft. (Foto: Microsoft)

Skjermfri integrasjon med Microsoft 365 gjør det mulig for deg å bli oppdatert på epost via Play My E-mails i Outlook-appen til iOS eller å diktere i Word, Outlook eller PowerPoint, forteller Microsoft videre.

Som nevnt kommer Surface Earbuds uten automatisk støydemping, men det er heller ikke et krav for god lydkvalitet, noe Jabra Elite 75t er et godt eksempel på.

Hver propp veier 7,2 gram, mens den medfølgende trådløse laderen veier 40 gram uten propper og ifølge Microsoft kan man lade proppene til en hel dags bruk (åtte timers batteritid i proppene samt to ytterligere oppladninger)

Surface Earbuds støtter SBC og aptX. Prisen er på 2.399 kroner.

Surface Headphones 2 fås i to versjoner, lysegrå eller svarte som på bildet. (Foto: Microsoft)

Surface Headphones 2

Også et annet lydprodukt fra Microsoft er på vei til norske butikker. Det dreier seg om Surface Headphones 2, som er trådløse over-ear hodetelefoner med automatisk støydemping, som er justerbar i 13 forskjellige nivåer.

Ifølge Microsoft er støydempingen spesifikt tilpasset til å kunne blokkere eller forsterke stemmer. Det kan være kjekt når du forsøker å jobbe hjemmefra med barn, kjærester eller kjæledyr, skriver selskapet i sin pressemelding.

Det oppdaterte designet (Surface Headphones i en tidligere versjon var tilgjengelig på utvalgte markeder) er skapt med en 180 graders rotasjonsmulighet, som skal sikre større komfort når du har hodetelefonene hengende rundt halsen, forklarer Microsoft videre.

Surface Headphones 2 er også tilgjengelige fra 12. mai. Prisen blir 2.799 kroner.

/registrer deg for å lese denne artikkelen gratis

eller registrer med e-post

Glemt ditt passord? Tast inn din e-post og du vil motta en link hvor du kan lage nytt passord.

Jeg godtar Lyd & Bildes vilkår og betingelser. Jeg ønsker å motta nyhetsbrev og informasjon.Dette kommer kun noen få ganger i måneden.
Du kan melde deg av når som helst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utviklingsredaktør og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Les også

Tidligere medarbeidere beskylder Huawei for diskriminering og for å blande seg inn i deres privatliv.
Ni nye kinesiske techselskaper er nå blokkert for amerikanske investorer.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Samsung har nettopp invitert mediene til årets første Galaxy Unpacked-presentasjon.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter