Mer trådløs enn vanlig

Tracks Air klarer to lydkilder og har uvanlig lang rekkevidde.
forfatter

Da vi var på CES-messen i Las Vegas fikk vi en første prøvelytting av SOL Republics første trådløse hodetelefoner, Tracks Air. Og nå finnes de i butikk.

Det var vitterlig ikke det beste miljøet men det vi kunne høre var slettes ikke dumt. Vi får komme tilbake med en omtale av lyden når vi har testet dem på alvor.

Det som virkelig imponerer er imidlertid den uvanlig kraftige Bluetooth-modulen som sies å ha en rekkevidde på hele 100 meter utendørs og 50 meter innendørs. Sammenkoblingen gjøres enkelt med NFC.

Tracks Air IceWhite

En annen velkommen funksjon er at man kan koble den til to lydkilder samtidig. Man kan altså enkelt pause lyden fra filmen på nettbrettet og svare på en samtale fra mobilen. Dette uten å måtte koble fra det ene apparatet, det er bare å skifte kilde.

Tracks Air har 15 timers batteritid, stereomikrofon og lett tilgjengelige kontrollknapper.

SOL Republic Tracks Air

De finnes i fargene hvitt, svart, rødt og blått, og man kan enkelt bytte hodebånd for å endre utseendet ytterligere.

Hodetelefonene er ute nå og koster rundt 1.700 kroner.

www.solrepublic.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.