Nyhet

Marshall Mode II

Trådløse propper med Marshall-lyd og appstyring.

Skrevet av / 04.03.21 - 16:00
Marshall Mode II

Siden ‘alle’ lager trådløse ørepropper blottet for ledninger, er et bare rett og rimelig at Marshall også gjør det. De har ikke gjort det før, det nærmeste man har kommet, er den trådløse Mode med ledning mellom. Ikke helt trådløs altså.

Les også Marshall Mode Som ventet er Marshalls hodetelefoner laget for rock, men de er faktisk snillere enn vi trodde.

Men Mode II er helt uten en tråd, og legger seg midt i smørøyet for premium-propper, hvor blant annet Sonys utmerkede WF-1000M4 befinner seg.

Marshall-proppene er mye mindre og langt mer behagelig å ha i øret (vi har prøvd), men mangler aktiv støydemping. Akkurat det er ikke så viktig på et par ørepropper, så lenge de sitter godt i ørene.

Mode II kan betjenes med berøringsfelter på sidene av begge proppene, men også styres fra Marshall-appen på telefonen, hvor man blant annet kan velge sin foretrukne eq-innstilling av lyden.

De har ikke støydemping, med de har medhør. Et lett trykk på den venstre øreproppen aktiverer mikrofonene, slik at man hører lyder utenfra. De kan selvsagt brukes til telefonsamtaler, og leveres med et veldig kompakt etui som forlenger batteritiden med til sammen 25 timer.

Proppene alene spiller i fem timer før de må lades (USB-ladekabel følger med), og de kan fint brukes til trening i dårlig vær, siden IPX4 betyr at de er sprutsikre.

Innvendig i Mode II, sitter det et seks mm element med en følsomhet på 100, 5 dB, som rekker over 20 Hz til 20 kHz frekvensområde, og vekten er beskjedne 4,75 gram. Bærevekten i etuiet er 35 gram.

Marshall Mode II er i butikkene fra 18. mars, priset til 2000 kr.

Og ja, det er  Iggy Pop på oppslagsbildet.

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

1 hendelser på “Marshall Mode II”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

De beste hodetelefonene blir sandfarget

Bose QuietComfort Ultra: Boses nye flaggskip

Devialet Gemini II kan noe ikke andre ørepropper kan

Grisebillige ørepropper med støydemping

Shure Aonic 50 får spatial audio

En helt ny type hodetelefonforsterker

Scroll to Top