TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Marshall Mode II

Trådløse propper med Marshall-lyd og appstyring.

forfatter
Publisert 04.03.21 - 16:00

Siden ‘alle’ lager trådløse ørepropper blottet for ledninger, er et bare rett og rimelig at Marshall også gjør det. De har ikke gjort det før, det nærmeste man har kommet, er den trådløse Mode med ledning mellom. Ikke helt trådløs altså.

Les også Marshall Mode Som ventet er Marshalls hodetelefoner laget for rock, men de er faktisk snillere enn vi trodde.

Men Mode II er helt uten en tråd, og legger seg midt i smørøyet for premium-propper, hvor blant annet Sonys utmerkede WF-1000M4 befinner seg.

Marshall-proppene er mye mindre og langt mer behagelig å ha i øret (vi har prøvd), men mangler aktiv støydemping. Akkurat det er ikke så viktig på et par ørepropper, så lenge de sitter godt i ørene.

Mode II kan betjenes med berøringsfelter på sidene av begge proppene, men også styres fra Marshall-appen på telefonen, hvor man blant annet kan velge sin foretrukne eq-innstilling av lyden.

De har ikke støydemping, med de har medhør. Et lett trykk på den venstre øreproppen aktiverer mikrofonene, slik at man hører lyder utenfra. De kan selvsagt brukes til telefonsamtaler, og leveres med et veldig kompakt etui som forlenger batteritiden med til sammen 25 timer.

Proppene alene spiller i fem timer før de må lades (USB-ladekabel følger med), og de kan fint brukes til trening i dårlig vær, siden IPX4 betyr at de er sprutsikre.

Innvendig i Mode II, sitter det et seks mm element med en følsomhet på 100, 5 dB, som rekker over 20 Hz til 20 kHz frekvensområde, og vekten er beskjedne 4,75 gram. Bærevekten i etuiet er 35 gram.

Marshall Mode II er i butikkene fra 18. mars, priset til 2000 kr.

Og ja, det er  Iggy Pop på oppslagsbildet.

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

En kommentar om “Marshall Mode II”

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
I en støyende hverdag trenger du disse! I hverdagens trafikk og støy, er det på tide å gjøre hørselen en tjeneste. Her er vår Topp 10-liste over anbefalte hodetelefoner og ørepropper, med støykansellering.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Er dette verdens beste hodetelefoner? Da vi først hørte flaggskiphodetelefonene Focal Utopia for noen år siden, ble vi blåst overende. For noen detaljer. For en tilstedeværelse. Nå blir de nye. Og enda bedre?
Følg Lyd & Bilde