Følg oss på

Søk etter tester, nyheter, anmeldelser..

Marshall Mode II

Trådløse propper med Marshall-lyd og appstyring.

Siden ‘alle’ lager trådløse ørepropper blottet for ledninger, er et bare rett og rimelig at Marshall også gjør det. De har ikke gjort det før, det nærmeste man har kommet, er den trådløse Mode med ledning mellom. Ikke helt trådløs altså.

Les også
Marshall Mode Som ventet er Marshalls hodetelefoner laget for rock, men de er faktisk snillere enn vi trodde.

Men Mode II er helt uten en tråd, og legger seg midt i smørøyet for premium-propper, hvor blant annet Sonys utmerkede WF-1000M4 befinner seg.

Marshall-proppene er mye mindre og langt mer behagelig å ha i øret (vi har prøvd), men mangler aktiv støydemping. Akkurat det er ikke så viktig på et par ørepropper, så lenge de sitter godt i ørene.

Mode II kan betjenes med berøringsfelter på sidene av begge proppene, men også styres fra Marshall-appen på telefonen, hvor man blant annet kan velge sin foretrukne eq-innstilling av lyden.

De har ikke støydemping, med de har medhør. Et lett trykk på den venstre øreproppen aktiverer mikrofonene, slik at man hører lyder utenfra. De kan selvsagt brukes til telefonsamtaler, og leveres med et veldig kompakt etui som forlenger batteritiden med til sammen 25 timer.

Proppene alene spiller i fem timer før de må lades (USB-ladekabel følger med), og de kan fint brukes til trening i dårlig vær, siden IPX4 betyr at de er sprutsikre.

Annonse

Innvendig i Mode II, sitter det et seks mm element med en følsomhet på 100, 5 dB, som rekker over 20 Hz til 20 kHz frekvensområde, og vekten er beskjedne 4,75 gram. Bærevekten i etuiet er 35 gram.

Marshall Mode II er i butikkene fra 18. mars, priset til 2000 kr.

Og ja, det er  Iggy Pop på oppslagsbildet.

 

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

1 Comment

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
  1. Reidar Østgård

    05.03.21 at 08:11

    Micro-USB eller USB-C – lading?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Trådløse propper med Marshall-lyd og appstyring.

Trådløse propper med Marshall-lyd og appstyring.

Trådløse propper med Marshall-lyd og appstyring.

Kate Beckinsale beviser, nok en gang, at hun kan sine action-moves.

Trådløse propper med Marshall-lyd og appstyring.

Trådløse propper med Marshall-lyd og appstyring.

Trådløse propper med Marshall-lyd og appstyring.

Trådløse propper med Marshall-lyd og appstyring.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.