TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Marshall Major IV er her

Marshall oppdaterer sine populære Major hodetelefoner, som nå er i sin 4. generasjon. 80 timers trådløs spilletid og trådløs lading er blant nyvinningene.

forfatter
Publisert 01.10.20 - 20:31

Med batterier som holder i over tre døgn kan du rocke hele helgen – og vel så det! De nye Marshall Major IV trådløse hodetelefonene har også endelig fått trådløs lading, så du aldri trenger å se en kabel igjen. Skulle batteriet likevel gå tomt for strøm, kan du fortsatt høre på musikk med den medfølgende minijack-kabelen, som med vanlige passive hodetelefoner.

Marshall Major IV kan lades trådløst. Laderen følger ikke med. Foto: Marshall
Marshall Major IV kan lades trådløst. Laderen følger ikke med. Foto: Marshall

Umiskjennelig Marshall

Marshall Major IV nikker gjenkjennende til gitarrock-arven, med den ikoniske Marshall-logoen på sidene og ørekopper i samme vinylmateriale som de legendariske Marshall-forsterkerne. Formen minner om de tidligere Major-generasjonene. Komforten loves å være på topp med tykke øreputer. Og når du skal ut, kan Major IV brettes sammen og går lett ned i ryggsekken.

Du kan også styre musikk, volum og anrop direkte fra kontrollknappen på øreklokken eller på den integrerte kontrollen på kabelen – om du da noensinne vil koble den til. Bluetooth-signalet støtter aptX, som gir bedre lyd enn den vanlige SBC-kodeken.

Marshall Major IV: Utførelse, tilgjengelighet og pris

Marshall Major IV er kun tilgjengelig i svart. USB-ladekabel og lydkabel følger selvsagt med, men trådløs lader må du kjøpe ved siden av.

Hodetelefonene kommer på lager den 14 oktober, og koster 1495 kroner.

marshallheadphones.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
I en støyende hverdag trenger du disse! I hverdagens trafikk og støy, er det på tide å gjøre hørselen en tjeneste. Her er vår Topp 10-liste over anbefalte hodetelefoner og ørepropper, med støykansellering.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Er dette verdens beste hodetelefoner? Da vi først hørte flaggskiphodetelefonene Focal Utopia for noen år siden, ble vi blåst overende. For noen detaljer. For en tilstedeværelse. Nå blir de nye. Og enda bedre?
Følg Lyd & Bilde