Nyhet

Marshall Major IV er her

Marshall oppdaterer sine populære Major hodetelefoner, som nå er i sin 4. generasjon. 80 timers trådløs spilletid og trådløs lading er blant nyvinningene.

Skrevet av / 01.10.20 - 20:31
Marshall Major IV er her

Med batterier som holder i over tre døgn kan du rocke hele helgen – og vel så det! De nye Marshall Major IV trådløse hodetelefonene har også endelig fått trådløs lading, så du aldri trenger å se en kabel igjen. Skulle batteriet likevel gå tomt for strøm, kan du fortsatt høre på musikk med den medfølgende minijack-kabelen, som med vanlige passive hodetelefoner.

Marshall Major IV kan lades trådløst. Laderen følger ikke med. Foto: Marshall
Marshall Major IV kan lades trådløst. Laderen følger ikke med. Foto: Marshall

Umiskjennelig Marshall

Marshall Major IV nikker gjenkjennende til gitarrock-arven, med den ikoniske Marshall-logoen på sidene og ørekopper i samme vinylmateriale som de legendariske Marshall-forsterkerne. Formen minner om de tidligere Major-generasjonene. Komforten loves å være på topp med tykke øreputer. Og når du skal ut, kan Major IV brettes sammen og går lett ned i ryggsekken.

Du kan også styre musikk, volum og anrop direkte fra kontrollknappen på øreklokken eller på den integrerte kontrollen på kabelen – om du da noensinne vil koble den til. Bluetooth-signalet støtter aptX, som gir bedre lyd enn den vanlige SBC-kodeken.

Marshall Major IV: Utførelse, tilgjengelighet og pris

Marshall Major IV er kun tilgjengelig i svart. USB-ladekabel og lydkabel følger selvsagt med, men trådløs lader må du kjøpe ved siden av.

Hodetelefonene kommer på lager den 14 oktober, og koster 1495 kroner.

marshallheadphones.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

De beste hodetelefonene blir sandfarget

Bose QuietComfort Ultra: Boses nye flaggskip

Devialet Gemini II kan noe ikke andre ørepropper kan

Grisebillige ørepropper med støydemping

Shure Aonic 50 får spatial audio

En helt ny type hodetelefonforsterker

Scroll to Top