Hodetelefon:

De fleste kjenner Marshall fra gitarforsterkere. Hvor volumkontrollen går til 11, og ike 10 som på de fleste gitarforsterkere. Nå slipper de før første gang hodetelefoner.

Foreløpig er det snakk om et par hodetelefoner og et sett ørepropper. Major heter hodelefonene, og da er det bare naturlig at øreproppene heter Minor.
Hodetelefonene er lukket, slik at kan kan brukes til monitoring i studio og stenger støy ute. Major bruker 40 mm membraner, og har meget god følsomhet på 121 dB, og lav motstand på 32 ohm. Noe som bør bety at de er lett og drive, og kan brukes på bærbart avspilleutstyr.

Major levees med spiralkabel, men ogsåmed en rett 1 meter lang forlengelseskabel og en 6,3 mm jack adapter. Hodetelefonene er priset til 99 Euro, mens øreproppene Minor koster 59 Euro.
Minor har store 15,4 mm membraner, høy følsomhet og leveres med silikonpropper i fire størrelser, slik at man skal finne en propp som passer i øret, enten man har store eller små ører.

Øreproppene har mikrofon og fjernstyring på ledningen, slik at man kan svare på telefonoppringninger og styre musikkavspilling på iPhonen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.