Search
Generic filters

Marshall lanserer hodetelefoner

De fleste kjenner Marshall fra gitarforsterkere. Hvor volumkontrollen går til 11, og ike 10 som på de fleste gitarforsterkere. Nå slipper de før første gang hodetelefoner.

Foreløpig er det snakk om et par hodetelefoner og et sett ørepropper. Major heter hodelefonene, og da er det bare naturlig at øreproppene heter Minor.
Hodetelefonene er lukket, slik at kan kan brukes til monitoring i studio og stenger støy ute. Major bruker 40 mm membraner, og har meget god følsomhet på 121 dB, og lav motstand på 32 ohm. Noe som bør bety at de er lett og drive, og kan brukes på bærbart avspilleutstyr.

Major levees med spiralkabel, men ogsåmed en rett 1 meter lang forlengelseskabel og en 6,3 mm jack adapter. Hodetelefonene er priset til 99 Euro, mens øreproppene Minor koster 59 Euro.
Minor har store 15,4 mm membraner, høy følsomhet og leveres med silikonpropper i fire størrelser, slik at man skal finne en propp som passer i øret, enten man har store eller små ører.

Øreproppene har mikrofon og fjernstyring på ledningen, slik at man kan svare på telefonoppringninger og styre musikkavspilling på iPhonen.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.