TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Marshall lanserer hodetelefoner

De fleste kjenner Marshall fra gitarforsterkere. Hvor volumkontrollen går til 11, og ike 10 som på de fleste gitarforsterkere. Nå slipper de før første gang hodetelefoner.

forfatter
Publisert 19.11.10 - 10:28

Foreløpig er det snakk om et par hodetelefoner og et sett ørepropper. Major heter hodelefonene, og da er det bare naturlig at øreproppene heter Minor.
Hodetelefonene er lukket, slik at kan kan brukes til monitoring i studio og stenger støy ute. Major bruker 40 mm membraner, og har meget god følsomhet på 121 dB, og lav motstand på 32 ohm. Noe som bør bety at de er lett og drive, og kan brukes på bærbart avspilleutstyr.

Major levees med spiralkabel, men ogsåmed en rett 1 meter lang forlengelseskabel og en 6,3 mm jack adapter. Hodetelefonene er priset til 99 Euro, mens øreproppene Minor koster 59 Euro.
Minor har store 15,4 mm membraner, høy følsomhet og leveres med silikonpropper i fire størrelser, slik at man skal finne en propp som passer i øret, enten man har store eller små ører.

Øreproppene har mikrofon og fjernstyring på ledningen, slik at man kan svare på telefonoppringninger og styre musikkavspilling på iPhonen.

Siste artikler:

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
I en støyende hverdag trenger du disse! I hverdagens trafikk og støy, er det på tide å gjøre hørselen en tjeneste. Her er vår Topp 10-liste over anbefalte hodetelefoner og ørepropper, med støykansellering.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Er dette verdens beste hodetelefoner? Da vi først hørte flaggskiphodetelefonene Focal Utopia for noen år siden, ble vi blåst overende. For noen detaljer. For en tilstedeværelse. Nå blir de nye. Og enda bedre?
Følg Lyd & Bilde