TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Marshall jubilerer

De råkule Marshall hodetelefonene, slippes i en jubileumsutgave med tunet lydbilde og eksklusive detaljer.

forfatter
Publisert 08.11.12 - 08:00

Marshall er best kjent for sine vel ansette gitarforsterkere, men som alle andre, lager de også hodetelefoner. Og det er liten tvil om at Marshall-hodetelefonene ser kule ut. Stofftrekket på innsiden av øreklokkene, er da også hentet fra grillene på gitarforsterkerne.

Major 50 FX markerer at det er 50 år siden Marshall startet i London i 1962, og har forgylte detaljer som viser at det er en jubileumsutgave, og et retunet lydbilde.

Marshall har lagt vekt på fydlig klang med trøkk, og en tilsynelatende behagelig, varm klangbalanse.

Hodetelefonene har knapper og mic på ledningen, som gjør det mulig å styre musikk og samtaler når hodetelefonene er tilkoblet en iPhone.

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Er dette verdens beste hodetelefoner? Da vi først hørte flaggskiphodetelefonene Focal Utopia for noen år siden, ble vi blåst overende. For noen detaljer. For en tilstedeværelse. Nå blir de nye. Og enda bedre?
Den perfekte linedanser Jabra Elite 5 er et par fremragende trådløse ørepropper i mellomklassen.
Hodetelefonene dine fortjener denne FiiO K9 Pro ESS driver nærmest alt det skal være av hodetelefoner, i tillegg har den alt du trenger av digitale og analoge innganger. Også Bluetooth!
Følg Lyd & Bilde