Hodetelefoner

De råkule Marshall hodetelefonene, slippes i en jubileumsutgave med tunet lydbilde og eksklusive detaljer.
forfatter

Marshall er best kjent for sine vel ansette gitarforsterkere, men som alle andre, lager de også hodetelefoner. Og det er liten tvil om at Marshall-hodetelefonene ser kule ut. Stofftrekket på innsiden av øreklokkene, er da også hentet fra grillene på gitarforsterkerne.

Major 50 FX markerer at det er 50 år siden Marshall startet i London i 1962, og har forgylte detaljer som viser at det er en jubileumsutgave, og et retunet lydbilde.

Marshall har lagt vekt på fydlig klang med trøkk, og en tilsynelatende behagelig, varm klangbalanse.

Hodetelefonene har knapper og mic på ledningen, som gjør det mulig å styre musikk og samtaler når hodetelefonene er tilkoblet en iPhone.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.