Hi-Fi

Hodetelefoner som ikke koster stort, finnes omtrent på hvert gatehjørne. Men skikkelig bra blir det ikke før man koster på seg raffinert teknikk og store klokker. Gjerne i treverk, som her.

De virkelige gode hodetelefonene kan ofte låte bedre enn selv dyre høyttalere, og påvirkes aldri av romakustikken. Med hodetelefoner forstyrres ingen når man koser seg med musikk.
Gode hodetelefoner kan man få til en tusenlapp, men de virkelig store musikkopplevelsene finner man først i påkostede high-end hodetelefoner.
Og Denon AH-D7000 er virkelig en vaskeekte high-end hodetelefon. De ligner på de rimeligere D5000 som koster 5.000 kroner, med D7000 er enda mer påkostet, med en 50 mm stor membran plassert i et akustisk tilpasset miljø. I øreklokker i ekte tre.

D7000 som koster 8.498 kroner, leveres i en skinnkledd oppbevaringsboks, og det følger med en 3 meter lang kabel til de 370 gram tunge hodetelefonene.
Denon oppgir frekvensområdet til 5-45.000 hz, men selv om impedansen er lave 25 ohm, trenger de nok en god hodetelefonforsterker for å yte sitt aller beste.

Dermed er de neppe egnet til MP3-spillere, da bør man kanskje kikke nærmere på de nye AH-NC732, som er Denons mest påkostede hodetelefon med støydemping.
NC732 er også mindre og lettere, og koster 2.000 kroner.
Les mer om Denons hodetelefoner her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.