Hi-Fi

Hodetelefoner som ikke koster stort, finnes omtrent på hvert gatehjørne. Men skikkelig bra blir det ikke før man koster på seg raffinert teknikk og store klokker. Gjerne i treverk, som her.

De virkelige gode hodetelefonene kan ofte låte bedre enn selv dyre høyttalere, og påvirkes aldri av romakustikken. Med hodetelefoner forstyrres ingen når man koser seg med musikk.
Gode hodetelefoner kan man få til en tusenlapp, men de virkelig store musikkopplevelsene finner man først i påkostede high-end hodetelefoner.
Og Denon AH-D7000 er virkelig en vaskeekte high-end hodetelefon. De ligner på de rimeligere D5000 som koster 5.000 kroner, med D7000 er enda mer påkostet, med en 50 mm stor membran plassert i et akustisk tilpasset miljø. I øreklokker i ekte tre.

D7000 som koster 8.498 kroner, leveres i en skinnkledd oppbevaringsboks, og det følger med en 3 meter lang kabel til de 370 gram tunge hodetelefonene.
Denon oppgir frekvensområdet til 5-45.000 hz, men selv om impedansen er lave 25 ohm, trenger de nok en god hodetelefonforsterker for å yte sitt aller beste.

Dermed er de neppe egnet til MP3-spillere, da bør man kanskje kikke nærmere på de nye AH-NC732, som er Denons mest påkostede hodetelefon med støydemping.
NC732 er også mindre og lettere, og koster 2.000 kroner.
Les mer om Denons hodetelefoner her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.