Hodetelefoner

Philips har lyktes over all forventning med sine nye hodetelefoner, og vinner test etter test. Nå kommer en rimeligere modell i toppserien kalt M1.
forfatter

Fidelio M1 heter den, og den kompakte hodetelefonen for bærbart bruk, til 200 Euro, har mikrof0n og styring av smartmobilen på ledningen. Den 200 gram lette og lukkede  M1 bruker 40 mm elementer med såkalte HD-neodymmagneter, plassert i et akutisk bassreflekskammer, for bedre dynamikk og fyldigere bass.

Hodetelefonene er kledd i kunstskinn, over lette plastmaterialer, og har samme design som toppmodellen X1, som vi nylig testet. Den testen leser du her.

 

M1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.