Hodetelefon:

De fleste har sett Koss fantastiske PortaPro, en av de mest prisverdige lette hodetelefonene man kan kjøpe. Nå lanserer Koss to modeller for de som vil betale mer for enda bedre lyd.

De nye Koss-modellene er små propper som begge tar lite plass og er laget for de som er villige til å betale for høyere lydkvalitet. Toppmodellen blant de to, er KDE250 som har en liten justerbar bøyle man hekter over øret, for bedre komfort.
KDE250 har to små elementer, et lite diskantelement som som plugges i øret, mens basselementet hviler på ørets utside. En interessant måte å gjøre det på, fordi da kan basselementet være større enn om det skal inn i øregangen.

De mindre CC_01 er etterkommeren etter Koss The Plug, og har det samme myke og formbare skummaterialet som man klemmer sammen, dytter inn i øregangen og så utvider det seg og sitter godt. Samtidig som man får god støyisolasjon.
CC_01 har fått en stoffstrømpe trukket over ledningen, og leveres med oppbevaringsboks i metall og en liten bæreveske.
Koss KDE250 koster 2.500 kroner, mens CC_01 koster 1.500 kroner.
Tura Scandinavia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.