TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Koss-hodetelefoner med mikrofon

Koss ikoniske PortaPro finnes i seks utgaver. Den nyeste er Speak Easy med integrert mikrofon for gaming og multimedia.

forfatter
Publisert 15.11.10 - 09:23

Speak Easy har samme gode lydkvalitet som en vanlig Porta Pro, men de små og lette hodetelefonene leveres med en leddet og vribar mikrofon, som man kan benytte i spill, på Skype og chatting på nett.
Porta Pro Speak Easy kan brukes på bærbart utstyr og keveres med bæreveske og litt lengre kabel (2,4 m) enn vanlige Porta Pro-modeller.
Les mer om Speak Easy her.

Annonse

Siste artikler:

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
I en støyende hverdag trenger du disse! Hodetelefoner til jul blir aldri feil! Her er våre favoritter blant støykansellerende klokker og propper.
Google meg i øret Det minste medlemmet av familien Pixel sitter godt i øret.
Sjekk de lekre hodetelefonene! Merk deg navnet YH-5000SE. Yamahas mest ambisiøse flaggskip blant hodetelefoner.
Ingenting bør låte slik Ingen bass, ingen trådløs lading, ingen støydemping. Lyden fra ingenting er ikke imponerende.
… koste hva det koste vil Mark Levinson lager ikke billige ting, og de har ikke tenkt å begynne nå. Med sine første trådløse, støykansellerende hodetelefoner. Men hvor bra er de?
Hør mer av omgivelsene med disse øreproppene Mange er veldig opptatt av lyddemping i sine ørepropper. Men noen ganger er det smart å slippe omgivelsene inn. Creative Sensemore Air går lenger enn de fleste.
Følg Lyd & Bilde