TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!

Koss for proffene

Her er Koss PRODJ200, en solid lukket hodetelefon som passer likegodt på miksebordet, som på smartmobilen.

forfatter
Publisert 26.06.12 - 08:00

PRODJ200 er rettet mot studiomusikere, DJ-er og folk som trenger en solid hodetelefon som ikke lekker lyd. Hodetelefonene som koster 999 kroner, har en kraftig spiralkabel, mono/stereo-knapp og Koss Touch Control, knapper for å styre en iPhone, iPad eller iPod – og man kan snakke i telefonen med den innebygde mikrofonen.

Fakta PRODJ200:
– Dynamisk hodetelefon
– Følsomhet: 99 dB SPL
– Frekvensområde: 10 Hz – 25 kHz
– 3,5 mm / 6,3 mm plugg
– Impedans: 38 Ohm
– Kabel: 240 cm, ensidig

 

Annonse
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Black Week: De beste hodetelefon-kuppene Mye er på tilbud, men du vil også ha kvalitet. Her er de beste tilbudene vi har funnet så langt blant hodetelefoner og ørepropper.
Sjekk de lekre hodetelefonene! Merk deg navnet YH-5000SE. Yamahas mest ambisiøse flaggskip blant hodetelefoner.
Ingenting bør låte slik Ingen bass, ingen trådløs lading, ingen støydemping. Lyden fra ingenting er ikke imponerende.
… koste hva det koste vil Mark Levinson lager ikke billige ting, og de har ikke tenkt å begynne nå. Med sine første trådløse, støykansellerende hodetelefoner. Men hvor bra er de?
Hør mer av omgivelsene med disse øreproppene Mange er veldig opptatt av lyddemping i sine ørepropper. Men noen ganger er det smart å slippe omgivelsene inn. Creative Sensemore Air går lenger enn de fleste.
Skiller seg ut I denne sammenhengen tunge og store sportspropper som leverer både komfort og lyd.
Følg Lyd & Bilde