Hodetelefoner

Hi-Fi Kubben har priset de nye B&W hodetelefonene, som er i salg i juni.
forfatter

P3 er lillebror til de vellydende og komfortable P5, som vi selvsagt har testet. Med en pris på 1.598 kroner, er P3 mye billigere. De er også mindre og lettere, og skal være godt egnet til bærbart bruk, og passe fint med smartmobiler.

Hodetelefonene som finnes i hvit og sort utgave, har iPhone-kontroll på ledningen, slik at du kan regulere lydstyrken, skifte låt og svare på samtaler.

At de ligner de større P5, er ikke tilfeldig, mye av teknikken i de dyrere modellene skal også finnes i P3, som ikke skal lyde så veldig annerledes enn P5, vil vi tro. Men P3 har fått nyutviklede elementer, som skal dempe interne resonanser enda bedre.

Noe vil skal komme tilbake til i en test om ikke lenge.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.