TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Klipsch Image S4i ørepropper for iPhone

Disse nye øreproppene fra Klipsch, passer som hånd i hanske med nye iPhone 3GS og har selvsagt mikrofon og fjernkontroll i integrert.

forfatter
Publisert 24.07.09 - 06:00

Øreproppenes mikrofon og fjernstyring sitter midt på ledningen slik at den havner rett under haken når man har proppene i ørene. Image S4i passer både den gamle iPhone og nye iPhone 3GS, den nyeste iPod shuffle, siste utgave av iPod touch,  iPod nano, og iPod classic.
Mikrofonen på ledningen kan også brukes med Apples Voice Control – stemmestyring – på iPhone 3GS og VoiceOver på den nye iPod shuffle.
Proppene som leveres i sort og sølv, har 8.5mm elementer med neodymiumagneter innvendig og ovale silikonpropper som demper støy utenfra når proppene dekker øregangene. Image S4i er relativt lettdrevne med 18 ohms motstand og 110 dB effektivitet. Norsk pris er ikke kjent i skrivende stund.
Audiocompaniet

Siste artikler:

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
I en støyende hverdag trenger du disse! I hverdagens trafikk og støy, er det på tide å gjøre hørselen en tjeneste. Her er vår Topp 10-liste over anbefalte hodetelefoner og ørepropper, med støykansellering.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Er dette verdens beste hodetelefoner? Da vi først hørte flaggskiphodetelefonene Focal Utopia for noen år siden, ble vi blåst overende. For noen detaljer. For en tilstedeværelse. Nå blir de nye. Og enda bedre?
Følg Lyd & Bilde