TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Klimavennlige ørepropper fra Urbanears

Urbanears Boo og Urbanears Boo Tip – når bærekraftighet er viktig

forfatter
Publisert 09.04.22 - 10:35

Det har stadig blitt et større fokus på bærekraftighet, og med de to nye modellene Boo og Boo Tip tar Urbanears enda et skritt mot sitt mål: Å prioritere bærekraftighet i alle ledd fra produksjon til salg. Selskapet har som mål å bli sirkulær og klimanøytral innen 2030.

Emelie James, som er Sustainable Design Manager hos Urbanears, sier:

«Da vi jobber i en bransje som har vært relativt langt etter når det gjelder å tilpasse seg den nåværende klimakrisen, synes vi at vi har et ansvar. Vi skylder forbrukerne våre å levere bærekraftige produkter, som er mer skånsomme mot planeten, uten å gå på kompromiss med lydkvalitet, design og teknologi. Urbanears Boo er vårt første store, men ydmyke steg på denne reisen – en reise, som vi startet for litt over to år siden. 

Urbanears Boo 04 Crop
Urbanears-øreproppene fås selvfølgelig i svart. (Foto Urbanears)

Optimeret lydbilde

Ifølge produsenten inneholder øreproppene en rekke nye teknologiske forbedringer. Begge modellene er oppgitt til 30 timer med spilling, når man regner med det trådløse lade-etuiet, og takket være en begrenset ladekapasitet på 80 prosent skulle Boo og Boo Tip få lengre levetid.

IPX4-klassifisering på øreproppene og IPX3-klassifisering på etuiet betyr at man ikke trenger å bekymre seg om litt regn.

Begge modellene har dobbelt filtrerende mikrofoner på hvert øre, som skal gi god samtalekvalitet, uansett om man bruker en eller to ørepropper under en samtale. Det loves en godt balansert EQ med optimert lydbilde, enten man lytter til podcasts eller musikk, eller når man snakker i telefonen.

Øreproppene er stilrene og minimalistiske, og har blitt belønnet med Red Dot: Best of the Best 2022 i designkonkurransen Red Dot Award.

Boo Tip e1649320069990 2048x1244 1
Urbanears Boo Tip i Slightly Blue. (Foto Urbanears)

Urbanears Boo Tip

Boo Tip består av 57 prosent plast, hvorav 91 prosent er gjenbruksmateriale. Øreproppene leveres med silikontupper i tre forskjellige størrelser for å sikre den beste mulige passformen og passive støyreduksjon.

Les også En overraskelse I en jungel av ørepropper med aktiv støyredusering kreves det noe ekstra for å ikke bare bli en i mengden. Svenske Nocs gjør et forsøk ...
Inledning Nocs

Urbanears Boo

Boo er laget av 56 prosent plast, hvorav 97 prosent er gjenbruksmateriale. Hvis man har lyst på mer åpne ørepropper, er det disse man må velge.

 

Boo e1649320125337 2048x986 1
Urbanears Boo i Almost Green. (Foto Urbanears)

Pris og tilgjengelighet

Urbanears Boo og Boo Tip kan kjøpes fra den 12. april og koster 795 kroner, og man kan velge mellom fargene Charcoal Black, Almost Green og Slightly Blue.

forfatter

Åsa Hallen

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
I en støyende hverdag trenger du disse! I hverdagens trafikk og støy, er det på tide å gjøre hørselen en tjeneste. Her er vår Topp 10-liste over anbefalte hodetelefoner og ørepropper, med støykansellering.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Er dette verdens beste hodetelefoner? Da vi først hørte flaggskiphodetelefonene Focal Utopia for noen år siden, ble vi blåst overende. For noen detaljer. For en tilstedeværelse. Nå blir de nye. Og enda bedre?
Følg Lyd & Bilde