Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
L&B Julekalender: Luke 07Delta

Nyhet

JBL-nyheter til fest og spenning

Ny Partybox, ny Flip og nye treningsørepropper.

Skrevet av / 04.09.21 - 07:00
JBL-nyheter til fest og spenning

Det kom gode nyheter for de festglade, da Harman holdt sin presentasjon av høstens nyheter fra JBL. Nyheter som skulle komme på den avlyste IFA-messen i Berlin, men som nå ble presentert fra Harmans nye europeiske hovedkvarter på havnen i Amsterdam.

Den fysisk og lydstyrkemessig største nyheten var JBL PartyBox 710. En flyttbar (den har hjul) fest-høyttaler med innebygd lysshow, det burde kunne få fart på selv den kjedeligste festen.

JBL PartyBox 710 (Foto: JBL)

Det loves en samlet effekt på 800 W RMS (et utsagn som JBL selv står for). Det som hvert fall stemmer er at det er to 8″ hovedelementer med lang slaglengde og to store diskanthøyttalere, som burde kunne tåle en del trøkk. Det er projeksjonlys med åtte forskjellige RGB-animasjoner, og fargebomben tåler også regn (IPX4-tetthet). JBL PartyBox koster 8.000 kr.

Det kommer også en mindre utgave, JBL PartyBox 110, som koster 3.800 kroner.

Til mindre fester har den populære BT-høyttaleren JBL Flip kommet i versjon 6. En av nyhetene er at den nå har separate diskanthøyttalere som supplerer hovedelementet. Det burde forbedre diskantgjengivelsen i forhold til fulltoneenhetene som tidligere utgaver hadde. JBL Flip 6 koster 1.400 kroner og fås i ni forskjellige farger.

JBL Flip 6 (Foto: JBL)

JBL hadde også noen nyheter for den personlige lyden. Blant dem er JBL Reflect Flow PRO, som er helt trådløse treningsørepropper med ANC. De har hele seks mikrofoner som sørger for å fjerne støy fra omgivelsene samt sikre god talekvalitet. En spesiell mikrofon har alene oppgaven å fjerne vindstøy. JBL Reflect Flow PRO er fullt vanntett (IP68) og lover hele 30 timers batteritid. Prisen er på 1.800 kr.

JBL Reflect Flow PRO (Foto: JBL)

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Black Week: Gjør et hodetelefon-kupp

FiiO vil gi hodetelefonene gullyd

Olivia Rodrigo-versjon av Sonys glimrende ørepropper

Kampen om verdens beste hodetelefoner

Luksus-ørepropper til halve prisen

Her er Årets julegave 2023

High end-planar til hverdagspris?

Ørepropper med Skilpaddepower

Disse hodetelefonene sikler vi etter!

- Dobbelt så god talekvalitet

B&O Atelier Edition i høstfarger

Sennheiser erklærer ANC-priskrig

0
Scroll to Top