Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

JBL-nyheter til fest og spenning

Ny Partybox, ny Flip og nye treningsørepropper.

Det kom gode nyheter for de festglade, da Harman holdt sin presentasjon av høstens nyheter fra JBL. Nyheter som skulle komme på den avlyste IFA-messen i Berlin, men som nå ble presentert fra Harmans nye europeiske hovedkvarter på havnen i Amsterdam.

Den fysisk og lydstyrkemessig største nyheten var JBL PartyBox 710. En flyttbar (den har hjul) fest-høyttaler med innebygd lysshow, det burde kunne få fart på selv den kjedeligste festen.

JBL PartyBox 710 (Foto: JBL)

Det loves en samlet effekt på 800 W RMS (et utsagn som JBL selv står for). Det som hvert fall stemmer er at det er to 8″ hovedelementer med lang slaglengde og to store diskanthøyttalere, som burde kunne tåle en del trøkk. Det er projeksjonlys med åtte forskjellige RGB-animasjoner, og fargebomben tåler også regn (IPX4-tetthet). JBL PartyBox koster 8.000 kr.

Det kommer også en mindre utgave, JBL PartyBox 110, som koster 3.800 kroner.

Annonse

Til mindre fester har den populære BT-høyttaleren JBL Flip kommet i versjon 6. En av nyhetene er at den nå har separate diskanthøyttalere som supplerer hovedelementet. Det burde forbedre diskantgjengivelsen i forhold til fulltoneenhetene som tidligere utgaver hadde. JBL Flip 6 koster 1.400 kroner og fås i ni forskjellige farger.

JBL Flip 6 (Foto: JBL)

Annonse

JBL hadde også noen nyheter for den personlige lyden. Blant dem er JBL Reflect Flow PRO, som er helt trådløse treningsørepropper med ANC. De har hele seks mikrofoner som sørger for å fjerne støy fra omgivelsene samt sikre god talekvalitet. En spesiell mikrofon har alene oppgaven å fjerne vindstøy. JBL Reflect Flow PRO er fullt vanntett (IP68) og lover hele 30 timers batteritid. Prisen er på 1.800 kr.

JBL Reflect Flow PRO (Foto: JBL)

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.