TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

JBL-nyheter til fest og spenning

Ny Partybox, ny Flip og nye treningsørepropper.

forfatter
Publisert 04.09.21 - 07:00

Det kom gode nyheter for de festglade, da Harman holdt sin presentasjon av høstens nyheter fra JBL. Nyheter som skulle komme på den avlyste IFA-messen i Berlin, men som nå ble presentert fra Harmans nye europeiske hovedkvarter på havnen i Amsterdam.

Den fysisk og lydstyrkemessig største nyheten var JBL PartyBox 710. En flyttbar (den har hjul) fest-høyttaler med innebygd lysshow, det burde kunne få fart på selv den kjedeligste festen.

JBL PartyBox 710 (Foto: JBL)

Det loves en samlet effekt på 800 W RMS (et utsagn som JBL selv står for). Det som hvert fall stemmer er at det er to 8″ hovedelementer med lang slaglengde og to store diskanthøyttalere, som burde kunne tåle en del trøkk. Det er projeksjonlys med åtte forskjellige RGB-animasjoner, og fargebomben tåler også regn (IPX4-tetthet). JBL PartyBox koster 8.000 kr.

Det kommer også en mindre utgave, JBL PartyBox 110, som koster 3.800 kroner.

Til mindre fester har den populære BT-høyttaleren JBL Flip kommet i versjon 6. En av nyhetene er at den nå har separate diskanthøyttalere som supplerer hovedelementet. Det burde forbedre diskantgjengivelsen i forhold til fulltoneenhetene som tidligere utgaver hadde. JBL Flip 6 koster 1.400 kroner og fås i ni forskjellige farger.

JBL Flip 6 (Foto: JBL)

JBL hadde også noen nyheter for den personlige lyden. Blant dem er JBL Reflect Flow PRO, som er helt trådløse treningsørepropper med ANC. De har hele seks mikrofoner som sørger for å fjerne støy fra omgivelsene samt sikre god talekvalitet. En spesiell mikrofon har alene oppgaven å fjerne vindstøy. JBL Reflect Flow PRO er fullt vanntett (IP68) og lover hele 30 timers batteritid. Prisen er på 1.800 kr.

JBL Reflect Flow PRO (Foto: JBL)

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
I en støyende hverdag trenger du disse! I hverdagens trafikk og støy, er det på tide å gjøre hørselen en tjeneste. Her er vår Topp 10-liste over anbefalte hodetelefoner og ørepropper, med støykansellering.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Er dette verdens beste hodetelefoner? Da vi først hørte flaggskiphodetelefonene Focal Utopia for noen år siden, ble vi blåst overende. For noen detaljer. For en tilstedeværelse. Nå blir de nye. Og enda bedre?
Følg Lyd & Bilde