TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

JBL-nyheter til fest og spenning

Ny Partybox, ny Flip og nye treningsørepropper.

Det kom gode nyheter for de festglade, da Harman holdt sin presentasjon av høstens nyheter fra JBL. Nyheter som skulle komme på den avlyste IFA-messen i Berlin, men som nå ble presentert fra Harmans nye europeiske hovedkvarter på havnen i Amsterdam.

Den fysisk og lydstyrkemessig største nyheten var JBL PartyBox 710. En flyttbar (den har hjul) fest-høyttaler med innebygd lysshow, det burde kunne få fart på selv den kjedeligste festen.

JBL PartyBox 710 (Foto: JBL)

Det loves en samlet effekt på 800 W RMS (et utsagn som JBL selv står for). Det som hvert fall stemmer er at det er to 8″ hovedelementer med lang slaglengde og to store diskanthøyttalere, som burde kunne tåle en del trøkk. Det er projeksjonlys med åtte forskjellige RGB-animasjoner, og fargebomben tåler også regn (IPX4-tetthet). JBL PartyBox koster 8.000 kr.

Det kommer også en mindre utgave, JBL PartyBox 110, som koster 3.800 kroner.

Til mindre fester har den populære BT-høyttaleren JBL Flip kommet i versjon 6. En av nyhetene er at den nå har separate diskanthøyttalere som supplerer hovedelementet. Det burde forbedre diskantgjengivelsen i forhold til fulltoneenhetene som tidligere utgaver hadde. JBL Flip 6 koster 1.400 kroner og fås i ni forskjellige farger.

JBL Flip 6 (Foto: JBL)

JBL hadde også noen nyheter for den personlige lyden. Blant dem er JBL Reflect Flow PRO, som er helt trådløse treningsørepropper med ANC. De har hele seks mikrofoner som sørger for å fjerne støy fra omgivelsene samt sikre god talekvalitet. En spesiell mikrofon har alene oppgaven å fjerne vindstøy. JBL Reflect Flow PRO er fullt vanntett (IP68) og lover hele 30 timers batteritid. Prisen er på 1.800 kr.

JBL Reflect Flow PRO (Foto: JBL)

Legg igjen en kommentar

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
Lyd & Bilde