Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Innbrudd på Audeze-fabrikken

Tyver stakk av med hodetelefoner og utstyr verdt en kvart million dollar.

Skrevet av / 04.03.15 - 13:38
Innbrudd på Audeze-fabrikken

Audeze nyter stor popularitet for tiden. Noen velger til og med kriminelle veier for å få kloa i de ettertraktede hodetelefonene. Hovedkvarteret i Costa Mesa, California ble denne helgen robbet for hodetelefoner og produksjonsmateriell verdt 250.000 dollar, rundt 1.8 millioner kroner. Tyvene tok seg inn ved å skjære hull i inngangsporten og åle seg langs gulvet, skriver Stereophile.

AudezeRobberyGarage-500x250

Innbruddet ble gjennomført av profesjonelle med skimasker og hansker, men bærer preg av at tyvene har hatt informasjon fra innsiden. Alarmen skal ikke ha gått av, fordi bevegelsessensorene var designet til å overse mus, rotter og andre dyr som beveger seg i lav høyde nede langs gulvet.

De kritikerroste LCD-X hodetelefonene skal være blant de stjålne artiklene. Audeze-sjef ber derfor forbrukere være ekstra oppmerksomme og skeptiske til hodetelefoner til sterkt nedsatte priser, eller fra ikke-autoriserte forhandlere på eBay og Amazon.com. Audeze har også utlovet 10.000 dollar i dusør for informasjon som kan hjelpe til med å fakke tyvene.

Serienummer kan sjekkes opp mot Audeze sitt register på hjemmesiden deres.

www.audeze.com

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Støyreduserende ørepropper fra OnePlus

Rimelige ørepropper fra Redmi

Ørepropper: Audio-Technica lover kremlyd

Hodetelefoner leser hjernen din

0
Scroll to Top