Hodetelefoner

Med utskiftbar kabel og mange ulike propper.
forfatter

Den nye DX-serien fra Beyerdynamic gir god brukervennlighet med utskiftbar kabel, slik at du selv kan velge riktig lengde for deg. Kabelen som følger med er flat, for å unngå kabelkluss. I tillegg medfølger sju ulikt tilpassede propper av silikon, slik at du lett skal finne de som best passer dine ører.

Avtakbar kabel, mange ulike propper og en adapter for to.
Avtakbar kabel, mange ulike propper og en adapter for to.

DX 120 iE benytter elementer med neodymmagneter for best mulig effektivitet, og pakket inn i metallhus. En overgang følger med som gjør at både du og en venn kan lytte til den samme bærbare spilleren med hver deres hodetelefoner. Beyerdynamic hevder en frekvensrespons på 12 Hz – 23 kHz, altså både under og over menneskets hørselsgrense.

DX 160 iE har i tillegg et ekstra par med skumpropper, og frekvensresponsen hevdes å være hele 10Hz – 25 kHz. Den skiller seg utseendemessig fra DX 120 iE med metallringer rundt husene.

The DX 120 iE og DX 160iE koster 79 og 99 euro, altså rundt 650 og 850 kroner.

njal.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.