Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

IFA 2023: Shure Aonic 50 II

Og hybrid støydemping.

Skrevet av / 02.09.23 - 13:45
IFA 2023: Shure Aonic 50 II

Den nye utgaven av Shure beste trådløse hodetelefon, er forbedret på nær sagt alle områder. Aonic 50 II har for eksempel spatial audio, eller romlig lyd, som gir en slags surrundeffekt. Den har også en ny hybrid støydemping, bedre batteritid, og kanskje viktigst av alt, enda bedre lyd.

For å ta det siste først, en ny Qualcomm prosessor med Snapdragon Sound Technology, skal gi de 50 mm store elementene mer informasjon og ditto bedre lyd. Den støtter Bluetooth aptX Adaptive, med AAC, LDAC og SBC kodeker, og den finnes en ShurePlus Play app med eq, hvor man også kan gjøre andre innstillinger.

Les også Støydempere med skikkelig lyd Shure Aonic 50 har kanskje den beste lyden vi har hørt blant støydempende hodetelefoner.

Det er litt uklart hva Shure mener med hybrid støydemping, men den bruker i alle fall seks mikrofoner som tilpasser støydempingen. Man kan velge mellom fire innstillinger som Light, Moderate, Max og MaxAware, og det er ingen ting som tyder på at hodetelefonene har adaptiv støydemping, som analyserer støyen og tilpasser støydempingen etterpå.

Foto: Shure

Med spatial audio får man som nevnt en slags surroundeffekt, som både kan brukes på film og musikk, og her er det tre innstillinger man man velge: Music, Cinema og Podcast, alt i appen selvsagt.

Batteritiden er kraftig forbedret til 45 timer, og man kan lade i ett kvarter for fem timer mer batteritid.

Aonic 50 II leveres med etui, en 3,5 mm hodetelefonkabel for de som vil bruke dem med ledning, og en USB ladekabel. Prisen er oppgitt til 399 Euro.

Foto: Shure

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

1 hendelser på “IFA 2023: Shure Aonic 50 II”

  1. Med aptex adaptive og Ldac. Akkurat hva jeg har sett etter. Sony xm5 og sennheiser momentum 4 har ikke disse to samlet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Stax-elektrostater til en folkelig pris

Lukket hodetelefon for audiofile.

Hodetelefoner bygget som høyttalere

Budsjetthøyttalere fra Q Acoustics

Sjekk disse hodetelefonene fra Focal

Slik ser Sonos' første hodetelefoner ut

Din egen personlige hjemmekinoopplevelse

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Scroll to Top