Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
MAI TILBUD - 17 UKER FOR 17,- KJØP

Nyhet

IFA 2023: Happy Plugs Joy Pro

Har egen gaming mode.

Skrevet av / 04.09.23 - 13:29
IFA 2023: Happy Plugs Joy Pro

Happy Plugs i Stockholm er en glad gjeng. Deres varemerke er fargesterke ørepropper som skiller seg tydelig ut i gatebildet. De koster lite og selger godt, derfor er de også synlige, og hvis man ser et par babyblå eller lilla ørepropper, er det garantert Happy Plugs.

Men deres aller nyeste modell vil nok ikke vises like godt i mengde av AirPods der ute. Happy Plugs Joy Pro, lages bare i sort eller hvit, ingen muntre rosa utgaver altså.

Som navnet antyder er Pro en mer alvorspreget modell, og den første fra Happy Plugs med aktiv støydemping.

Gaming mode

Foto: Lasse Svendsen

Man kan velge sort eller hvit, og Pro-modellen har i tillegg til støydemping, en funksjon man ikke finner på mangle andre ørepropper. Hvert fall ikke i denne prisklassen.

En gaming mode, altså en low latency game mode som fjerner lydforsinkelsen alle Bluetooth-enheter har. Dermed skal man kunne game med lyd i sanntid, uten den irriterende forsinkelsen.

Øreproppene har også medhør, eller transparency mode, som slipper lyden gjennom når man ferdes i trafikken, eller bare vil høre hva folk sier.

Fire mikrofoner plukker opp lyder og brukes både til den aktive støydempingen, og når man snakker i mobilen med øreproppene.

Oppsiktsvekkende billige

Foto: Lasse Svendsen

Pro-modellen tåler også svette og bør sånn sett funke fint til trening. Batteritiden er oppgitt til 7-8 timer, eller 25 timer med strøm fra etuiet. Som lades med en USB-kabel.

Lyden kommer fra et 10 mm element, også det ganske uvanlig i denne klassen. For Happy Plugs Joy Pro, koster nemlig ikke mer enn 599 kroner.

Lukas Seglert med den fargerike Happy Plugs Joy. Foto: Lasse Svendsen
Les også 8 trådløse propper for slank lommebok Kutt kabelen – ikke lyden! Vi søker de beste øreproppene til deg som er på sparer'n.
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Stax-elektrostater til en folkelig pris

Lukket hodetelefon for audiofile.

Hodetelefoner bygget som høyttalere

Budsjetthøyttalere fra Q Acoustics

Sjekk disse hodetelefonene fra Focal

Slik ser Sonos' første hodetelefoner ut

Din egen personlige hjemmekinoopplevelse

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Scroll to Top