TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

IFA 2022: Ørepropper til jobb og fritid

Jabra Elite 5 lover å stenge omverden ute

forfatter
Publisert 01.09.22 - 18:15

For første gang siden 2019 er den store elektronikkmessen IFA tilbake, og tradisjon tro er man i den tyske hovedstaden Berlin.

Danske Jabra benyttet seg av muligheten til å lansere sine nye trådløse ørepropper med såkalt hybrid støyreduksjon, basert på Qualcomms QCC3060 Bluetooth chipset.

Jabra Elite 5 Angle 4 Gold Beige LB Large RGB
Jabra Elite 5 kommer med Bluetooth Multipoint, som gir øreproppene mulighet til tilkobling av to enheter samtidig. (Foto: Jabra)

Hybrid ANC (Active Noise Cancellation), som Jabra kaller det, benytter feedback-mikrofoner inne i øret og feedforward-mikrofoner utenpå. Det betyr at ANC-ytelsen er mindre følsom ovenfor hvordan man plasserer øreproppene i ørene, samtidig som det sikrer at du får en mer stabil støyreduksjon på tvers av et bredt lydspektrum, forklares det.

I tillegg skal 6-mikrofoners telefoniteknologi – takket være de utvendige mikrofonene som alltid er aktive, samt de innvendige mikrofonene som automatisk aktiveres når det blåser – sørge for pålitelige telefonsamtaler.

Jabra Elite 5 Titanium Black Contextual on the go Large 5000px RGB 300dpi
Øreproppene kommer også med Alexa Built In og Google Assistant for håndfri betjening. Jabra lover dessuten enkel parring til bl.a. Google Fast Pair og Microsoft Swift Pair. (Foto: Jabra)

Jabra Elite 5 kommer med justérbar equalizer. De er også IP55-sertfiserte. Batteritiden er oppgitt til 7 timer med ANC på (og i alt 28 timer med oppladningetuiet).

Pris og tilgjengelighet

Jabra Elite 5 kan kjøpes nå hos utvalgte forhandlere til en veiledende pris på 1.699 kroner.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Er dette verdens beste hodetelefoner? Da vi først hørte flaggskiphodetelefonene Focal Utopia for noen år siden, ble vi blåst overende. For noen detaljer. For en tilstedeværelse. Nå blir de nye. Og enda bedre?
Den perfekte linedanser Jabra Elite 5 er et par fremragende trådløse ørepropper i mellomklassen.
Hodetelefonene dine fortjener denne FiiO K9 Pro ESS driver nærmest alt det skal være av hodetelefoner, i tillegg har den alt du trenger av digitale og analoge innganger. Også Bluetooth!
Følg Lyd & Bilde