TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

IFA 2022: Ørepropper til jobb og fritid

Jabra Elite 5 lover å stenge omverden ute

forfatter
Publisert 01.09.22 - 18:15

For første gang siden 2019 er den store elektronikkmessen IFA tilbake, og tradisjon tro er man i den tyske hovedstaden Berlin.

Danske Jabra benyttet seg av muligheten til å lansere sine nye trådløse ørepropper med såkalt hybrid støyreduksjon, basert på Qualcomms QCC3060 Bluetooth chipset.

Jabra Elite 5 Angle 4 Gold Beige LB Large RGB
Jabra Elite 5 kommer med Bluetooth Multipoint, som gir øreproppene mulighet til tilkobling av to enheter samtidig. (Foto: Jabra)

Hybrid ANC (Active Noise Cancellation), som Jabra kaller det, benytter feedback-mikrofoner inne i øret og feedforward-mikrofoner utenpå. Det betyr at ANC-ytelsen er mindre følsom ovenfor hvordan man plasserer øreproppene i ørene, samtidig som det sikrer at du får en mer stabil støyreduksjon på tvers av et bredt lydspektrum, forklares det.

I tillegg skal 6-mikrofoners telefoniteknologi – takket være de utvendige mikrofonene som alltid er aktive, samt de innvendige mikrofonene som automatisk aktiveres når det blåser – sørge for pålitelige telefonsamtaler.

Jabra Elite 5 Titanium Black Contextual on the go Large 5000px RGB 300dpi
Øreproppene kommer også med Alexa Built In og Google Assistant for håndfri betjening. Jabra lover dessuten enkel parring til bl.a. Google Fast Pair og Microsoft Swift Pair. (Foto: Jabra)

Jabra Elite 5 kommer med justérbar equalizer. De er også IP55-sertfiserte. Batteritiden er oppgitt til 7 timer med ANC på (og i alt 28 timer med oppladningetuiet).

Pris og tilgjengelighet

Jabra Elite 5 kan kjøpes nå hos utvalgte forhandlere til en veiledende pris på 1.699 kroner.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

En kommentar om “Derfor er dette IKKE en test av Samsung Galaxy S23 Ultra”

  1. Å laste ned HBO Max for Hiawei P30 Lite fungerer ikke.
    Som det nevnes blir man rutet til en ekstern side, men i dette tilfellet, ikke den samme som i artikkelen.

    Dernes lastes appen ned men ved forsøk på å starte den får man kun opp informasjon om appen og tilgang til instillinger.

    Så for denne Huawei modellen er HBO Max ubrukelig.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Her har JBL tenkt på alt JBL Tour Pro 2 er et par multikunstnere av noen trådløse ørepropper. Det er nesten ingenting de ikke kan!
lbpluss
Forsterkere som bør blåse liv i hjemmekinoen Hvis en gamp på 5 x 250 watt ikke er nok, så kan Musical Fidelity også friste med et 11-kanals monster! Si hei til M6x 250.5 og M6x 250.11
lbpluss
En drøm til både studio og nytelse MM-500 er utviklet av og for studioteknikere, for å avsløre alt som ligger i et opptak. Noe som også gir ren nytelse til "vanlige folk".
Spennende nyheter fra Audio-Technica StreamSet-serien er laget spesielt for proffe gamere og Twitch-strømmere.
lbpluss
Unike hodetelefoner Disse hodetelefonene både ser fantastisk ut og låter glimrende. Og med et utseende som bare instrumentmakere kan.
Følg Lyd & Bilde