Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Huawei FreeBuds Pro 3: – Mye bedre på tale

Huawei hevder mye bedre kvalitet på stemmen din, med FreeBuds Pro 3. Som dessuten analyserer ørene for større lytteglede.

Skrevet av / 18.10.23 - 10:20
Huawei FreeBuds Pro 3: – Mye bedre på tale

Huawei hevder å kombinere teknologi og design på en ny måte, med FreeBuds Pro 3. Som med Pure Voice 2.0 demper støy fra omgivelsene enda mer effektivt enn før under samtaler, og at også brukerens stemme fanges opp 2,5 ganger bedre, og bærer enda klarere gjennom til mottakeren i den andre enden. Totalt fire mikrofoner fanger opp direkte lyd og bakgrunnsstøy, og en spesiell algoritme filtrerer så bort støyen og klarner opp stemmen.

huawei-freebuds-pro-3-triple lifestyle 2-scaled
Foto: Huawei

Også vindstøy, som er spesielt utfordrende, er bedre undertrykket enn tidligere. Inntil 80 prosent bedre, ifølge Huawei.

Den aktive støykanselleringen når man hører musikk skal også være redusert med 50 prosent, sammenlignet med tidligere modeller. Huawei bruker kunstig intelligens og adaptiv ANC for å tilpasse støyreduksjonen til situasjon og omgivelser.

Ekstra god lydkodek

Øreproppene bruker doble drivere, hvor en av dem er en 11 mm bassenhet. Til de høye frekvensene brukes et såkalt balansert armatur. Pro 3 støtter LDAC for ekstre god lyd, med inntil 990 kbit/s lydkvalitet (nært CD-kvalitet).

Så har vi en såkalt “triple adaptive EQ”, en algoritme som i sanntid analyserer lydnivå, ørekanalens form og hvor forseglet proppene sitter, og tilpasser med EQ for å gi best mulig lyd til enhver tid.

Tåler vann og støv

Øreproppene skal tåle både vann og støv, med en IP54-sertifisering. Enten du svetter på treningsstudioet eller går rundt i bygatene en regnfull kveld, skal FreeBuds Pro 3 tåle det. Ladeetuiet er noe krympet siden sist, for å bule mindre i lommen, og selve øreproppene er 5 prosent lettere enn forgjengerne.

I dag forventer man å kunne koble ørepropper og hodetelefoner til minimum to enheter samtidig. Og det er nettopp hva FreeBuds Pro 3 kan. Og skulle du både ha iOS og Android-enheter, så skal øreproppene veksle sømløst mellom disse.

huawei-freebuds-pro-3-green 2-topaz-enhance-3840w
Foto: Huawei

31 timer

Huawei trekker frem batteritiden i FreeBuds Pro 3 som spesielt imponerende. I virkeligheten er de 6,5 timer i proppene i dag temmelig gjennomsnittlig, selv om vi hevdes å få over 24 timer ekstra fra ladeetuiet.  Totalt 31 timer. Dette er da med støykanselleringen avslått, og tiden reduseres til 4,5 timer i proppene med støykansellering på.

Selve etuiet er trukket i glass, og med skjulte hengsler for litt ekstra eleganse.

Huawei hevder å være inspirert av naturen i valg av farger, hvor du kan velge mellom sølv, hvit og en metallisk grønnfarge.

Huawei FreeBuds Pro 3 colors-topaz-enhance-3840w
Foto: Huawei

Huawei FreeBuds Pro 3: Tilgjengelighet og pris

Huawei FreeBuds Pro 3 blir tilgjengelig fra midten av november, til ca. 2300 kroner.

Mer info: consumer.huawei.com

huawei-freebuds-pro-3-triple lifestyle 6-scaled huawei-freebuds-pro-3-triple lifestyle 5-scaled huawei-freebuds-pro-3-triple lifestyle 4-scaled huawei-freebuds-pro-3-triple lifestyle-scaled huawei-freebuds-pro-3-triple lifestyle 7-scaled huawei-freebuds-pro-3-triple lifestyle 3-scaled
<
>
Foto: Huawei
Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dyson lanserer sine første hodetelefoner

Ørepropper for tøff bruk

Disse går i 100 timer

Creatives nyeste har et partytriks

Åpne propper fra Beyerdynamic

Vi kribler i magen etter disse

Vi er best - sier Huawei

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras beste propper blir enda bedre

Head-fi: Sjekk disse hodetelefonene!

Nye produkter - og nye rykter - fra Creative

Hodetelefoner revolusjonerer måten du hører på

Scroll to Top