Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Huawei Freebuds 6i lover rekordlav støy

Huawei FreeBuds 6i har deres beste støydemping til dato, i tillegg til lang batterilevetid og forbedret lydkvalitet.

Skrevet av / 19.06.24 - 10:53
Huawei Freebuds 6i lover rekordlav støy

Huaweis FreeBuds-ørepropper er blant de beste i sin prisklasse. Det har vi konkludert flere ganger i tester. Nå kommer det en ny generasjon, Huawei Freebuds 6i. Og Huawei er skråsikre på egen evne; de lover enestående lydkvalitet, lang batteritid og enda bedre støydemping – i tillegg mener de å være best i klassen.

FreeBuds 6i har fått en rekke oppgraderte funksjoner, blant annet (hold tunga rett i munnen) Intelligent Dynamic Active Noise Cancellation 3.0, forbedret lydkvalitet og lang batterilevetid. Huawei FreeBuds 6i fås i hvitt, lilla og svart.

Les også Kjemper i teten Huawei FreeBuds 5i er blant de mest vellydende øreproppene rett ut av esken. Og bedre blir det med appen.

Den nye ANC-funksjonen er tilpasset 34 ulike scenarier og måler støy hvert 2,6 μs (mikrosekund) for å optimalisere støyreduksjonen for omgivelsene. Det er også blitt jobbet med passiv støyreduksjon i form av et resonanskammer inne i øreproppene. Det er tre mikrofoner i hver kapsel og en 11 mm driver.

FreeBuds 6i. (Foto: Huawei)

Huawei lover at støydempingen er 100% bedre enn i forrige generasjon. Det høres jo bra ut, men merk at en dobling tilsvarer en forbedring på 3 dB i støydemping, noe som så vidt er hørbart. FreeBuds 6i har en gjennomsnittlig fullfrekvent støyreduksjon på 27 dB i området 50 Hz til 16 kHz. Forgjengeren skal ha hatt 24 dB støydemping i det samme området.

Les også Skarpe skyts i premiumklassen Premiumklassen er for deg som vil ha den aller beste lyden fra dine ørepropper. Her skal ni par trådløse til pers.

Huawei FreeBuds 6i støtter LDAC HD-lydkodeken og er Hi-Res Audio Wireless-sertifisert. Batteritiden er oppgitt til åtte timer i øreproppene og 35 timers total spilletid med ladeetuiet.

Tilgjengelighet og pris

HUAWEI FreeBuds 6i er tilgjengelig nå og koster 1.190 kr.

FreeBuds 6i. (Foto: Huawei)

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Disse går i 100 timer

Creatives nyeste har et partytriks

Åpne propper fra Beyerdynamic

Vi kribler i magen etter disse

Vi er best - sier Huawei

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras beste propper blir enda bedre

Head-fi: Sjekk disse hodetelefonene!

Nye produkter - og nye rykter - fra Creative

Hodetelefoner revolusjonerer måten du hører på

Slik er det på innsiden av Sennheiser

Med kilopris som safran

Scroll to Top