Hodetelefoner

Urbanears lanserer nye rimelige hodetelefoner for en aktiv livsstil.
forfatter

Svenske Urbanears er kjent for sine stilrene og fargesprakende hodetelefoner som Plattan og Zinken. Nå utvides sortimentet med en helt ny sportskolleksjon.

Den nye serien Urbanears Active har et lignende formspråk som de tidligere hodetelefonene, men med netting- og refleksdetaljer som gir et sporty utseende.

(Foto: Urbanears)

Hellas er trådløse så man slipper å drasse med seg ledning på løpeturen. Den ene koppen har en mikrofon som gjør at man kan ta imot samtaler uten å måtte finne frem mobilen. Den kontrolleres med en berøringskontroll på koppen. Begge putene og fôret på hodebøylen kan vaskes. Batteritiden oppgis til 14 timer. Hellas koster rundt 1.200 kroner.

(Foto: Urbanears)

Reimers er svettebestandige propper med ett fiffig feste som gjør at de sitter på plass i øret. Fjernkontrollen på ledningen er kompatibel med både iOS og Android og har innebygd mikrofon. For å synes i mørket har ledningen refleksdetaljer. Reimers koster rundt 500 kroner.

Begge modellene er tilgjengelige nå i utvalgte butikker samt på urbanears.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.