Hodetelefoner til hard behandling

SOL Republic lager hodetelefoner som nesten ikke kan gå i stykker.
forfatter

Hvis du synes at det er sjukt irriterende at dine hodetelefoner alltid går i stykker, er du sannsynligvis en av de kundene som SOL (Soundtrack Of Life) har tenkt på, da de lagde sin nye serie hodetelefoner.

Firmaet introduserer de første utskiftbare hodetelefoner, som lover både høy kvalitet og en nesten uslitelig utforming. Og skulle noe likevel bukke under for en hard behandling, er både kabler og hodebøyle utskiftbare.

Hodetelefonene finnes i et sortiment av både on-ear og in-ear-typer, i tre forskjellige kvalitetsnivåer. Prisene strekker seg fra JAX til ca. 300 kr til Master Tracks Studio Tuned by Calvin Harris til ca. 1.900 kr.

Hodetelefonene er tilgjengelig hos blant annet Apple Store og cdon.com.

solrepublic.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.