TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Hodetelefoner med urbant uttrykk

Urbanista lanserer en ny on-ear hodetelefonmodell for folk som vil ta seg ut på gata.

forfatter
Publisert 11.08.16 - 14:58

Seattle, som den nye hodetelefonen heter, henvender seg mot byfolk som ikke ønsker altfor store klokker på hodet. I stedet for å innkapsle ørene legger de kompakte hodetelefonene seg utenpå. Komforten sørges for av minneskumputer (memory foam), og hodebøylen kan selvsagt justeres.

To par hodetelefoner kan kobles sammen for å dele musikken. Foto: Urbanista
To par hodetelefoner kan kobles sammen for å dele musikken. Foto: Urbanista

En innebygd mikrofon gir mulighet for håndfrie mobilsamtaler og en egen lydplugg gjør dessuten at du kan dele musikken med en venn. Hodetelefonene er sammenleggbare.

Seattle kan legges sammen. Foto: Urbanista
Urbanista Seattle kan legges sammen. Foto: Urbanista

Prisen på Urbanista Seattle er 599 kroner, og du kan velge mellom hvit, svart, mørkeblå eller rosegull/hvit.

urbanista.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Seriøse trådløse fra Focal Focal Bathys er trådløse hodetelefoner med ANC. Men de konkurrerer ikke mot Sony og Bose, her siktes det nemlig høyere.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
I en støyende hverdag trenger du disse! I hverdagens trafikk og støy, er det på tide å gjøre hørselen en tjeneste. Her er vår Topp 10-liste over anbefalte hodetelefoner og ørepropper, med støykansellering.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Følg Lyd & Bilde