Hodetelefoner med bass i fokus

Pioneer lanserer to nye bassdunkende hodetelefoner.
forfatter

Med de nye hodetelefonene SE-MJ721 og SE-MJ751 satser Pioneer på å sende lyden fra klubblokalet rett i øret. Begge er av typen som går utenpå øret, med et moderne og ungdommelig utseende.

Lillebror
SE-MJ721 er rettet mot hip ungdom, og med hensikten å gi optimal gjengivelse av klubbmusikk med heftige beats, i et balansert men fyrig lydbilde. Uansett hvor hard og tung musikken er. Vi snakker store 40mm elementer som gjengir frekvenser helt ned til 6 Hz og helt opp til 28 kHz, med et maksimalt utgangsnivå på 104 dB. Profesjonelle DJ-er ønsker nok noen som tåler opp mot 120 dB, men for alle andre er dette plenty. Fire fargevariasjoner er tilgjengelig, nemlig svart, hvit, rød/svart og brun/hvit, alle med røde detaljer på innsiden.

SE-MJ721 skal gi heftig bass og klar lyd, pakket inn i et ungdommelig utseende.

 

Storebror
Toppmodellen SE-MJ751 tar den enda lenger. Frekvensresponsen oppgis til å strekke seg ned til 8 Hz. Altså litt mindre dypt enn sin lillebror, men den skal ha desto mer trøkk, og 8 Hz er likevel ekstremt. Hvis dette stemmer. To 40mm og 30mm elementer på hvert hode lover skikkelig feit bass og krystallklar lyd. Dette gjenstår selvsagt å teste ut. Oppgitt maksimalt utgangsnivå er det samme som lillebror, men det betyr ikke at kontrollen ikke kan være bedre.

SE-MJ751 er toppmodellen, med enda bedre lyd.

En detalj vi liker er at bassnivået kan justeres med et hjul på høyre ørekopp, slik at man kan legge til eller trekke fra etter eget velbefinnende. Ikke minst en fordel med dagens flate popproduksjoner, som kan ha godt av å få lagt til litt her.

Begge modeller skal være tilgjengelige i løpet av april 2012.

Priser:
SE-MJ721  549 kr
SE-MJ751  998 kr

pioneer.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.