Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Hodetelefoner fra Onkyo

Med to modeller til å begynne med, tar Onkyo steget inn i det voksende hodetelefonmarkedet. Senere kommer også ørepropper.

Skrevet av / 10.01.13 - 14:04
Hodetelefoner fra Onkyo

Det er alle som bruker smartmobilen Onkyo frir til, med sine to hodetelefoner i ES-serien, som er tilpasset bærbart bruk. De har avtakbare kabler og bruker titanbelagte elementer i ørklokkene, for bedre dynamikk.

De to første modellene er ESHF300 og ES-FC300. Den første er utstyrt med en tykk kobberkabel, mens den andre leveres med en tynnere ledning, og finnes i tre fargekombinasjoner: Sort med rød kabel, hvit med hvit kabel og lilla med lilla med lilla kabel.

Onkyo har også to ørepropper på gang. IE-HF300 og IE-FC300 i aluminium, som skal lanseres noe senere. Sistnevnte vil bli tilgjengelig i rødt eller hvit og lilla, og Onkyo har også en equalizer-app under utvikling, som skal gjøre det mulig å justering av fra smartmobiler og nettbrett.

Priser og tigjengelighet er ikke kjent.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top