Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Hodetelefoner fra Musical Fidelity

Musical Fidelity MF-100 går rundt ørene og skal gi klar og naturlig lyd.

Skrevet av / 27.10.13 - 20:34
Hodetelefoner fra Musical Fidelity

At hodetelefoner har blitt en stadig mer lukrativ bransje er lett å se på alle tradisjonelle hi-fi-produsentene som nå entrer markedet. Høyttalermerker som Focal, Kef, Klipsch og PSB er bare noen av tradisjonelle hi-fi-aktører som har forsøkt seg, mange med bra hell.

Britiske Musical Fidelity er på sin side kjent for glimrende elektronikk, da spesielt forsterkere, men også digitalomvandlere og nettverksspillere. Og hodetelefonforsterkere.

I det siste har hodetelefoner også blitt lagt til i porteføljen. Det er da tre modeller, deriblant to in-ear-varianter og nå den fullstørrelses MF-100, tilgjengelig i svart utførelse.

MF100_iphone_b

Musical Fidelity har aldri vært fans av overprising, koster MF-100 ”bare” rundt tusenlappen. Til prisen hevdes ”klar, naturlig lyd” og ”samme studiokvalitet som Musical Fidelity har vært kjent for”.

Høyttalerelementene har vært designet fra bunnen av og skal gi en meget flat og vid frekvensrespons med lav forvrengning.

Ekte lær rundt ørene skal gi maksimal komfort, og for å være relevant for de mange smartmobilbrukerne, er en mikrofon for håndfrie samtaler også på plass.

Hodetelefonene er foldbare, for den reiseglade.

audiocompaniet.no
musicalfidelity.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Støyreduserende ørepropper fra OnePlus

Rimelige ørepropper fra Redmi

Ørepropper: Audio-Technica lover kremlyd

Hodetelefoner leser hjernen din

0
Scroll to Top