Hodetelefoner

Mikros 90 i skinn og polert aluminium ser smekker ut, låte godt skal de også gjøre, om man skal tro MartinLogans egne ord.
Annonse
Annonse
forfatter

MartinLogan er best kjent for sine hybride elektrostathøyttalere, men har allerede sluppet sine første hodetelefoner i form av øreproppene Mikros 70.

Men Mikros 90 er en kanskje mer interessant modell. Med lukkede øreklokker trukket i ekte lær og polerte aluminiumsdetaljer, ser de definitivt eksklusive ut. De 35 mm store dynamiske lementene innvendig er spesialtipassset øreklokkene, som skal dempe støy ved at de altså er helt lukket.

De har naturligvis mic og knapper på den avtagbare ledningen, som gir deg kontroll over musikken og samtalene på en iPhone.

Vekten er behagelige 163 gram, mens følsomheten er akseptable 98 dB og motstanden lave 26 ohm. Med andre ord, godt tilpasset smartmobiler og MP3-spillere som lydkilder.

Annonse

Mikros 90 kan legges sammen og tas med i det medfølgende etuiet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Canon oppgraderer EOS M50 Mark II med flere videofunksjoner.
Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.