Hodetelefoner

Philips satser hardt på hodetelefoner. Til våren kommer CitiScape-serien, med lekre og kompakte hodetelefoner, som ikke gjør skam på de motebevisstes klesvalg.
forfatter

Det dreier seg om tre modeller i CitiScape-serien. Uptown SHL5905 er toppmodellen (se bildet) med 40 mm elementer i lukkede øreklokker, slik at man demper støy utenfra, og lekkasje fra hodetelefonene.

De leveres i diskrete fargekombinasjoner. Sort med brun polstring, eller alugrått med brun og grå polstring.

Og selvsagt med knappestyring og mikrofon på ledningen, til iPhonen.

En mindre modell kalt Downtown  SHL5605, leveres i brunt, grått eller fiolett, mens den enkleste modellen, Shibuya SHL5205, leveres i brunt, blått, rosa, fiolett eller hvitt.

Prisene er i rekkefølgen til de nevnte modellene, 100 Euro (750 kr), 70 Euro (550 kr) og 50 Euro (390 kr), og alle skal være tilgjengelig i vår.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.