Hodetelefoner

Audio-Technica har skjønt det og puttet en forsterker i sine nye Sonic Fuel hodetelefoner for bærbar bruk
forfatter

For hodetelefoner uten ekstremt god følsomhet, eller meget god støydemping, fungerer ofte ikke optimalt på bærbare spillere. Særlig på mobiltelefoner, som ofte har så lav utgangspenning – effekt – at man aldri får noe mer enn moderat lydvolum.

Audio-Technicas nye SonicFuel ATH-OX7 AMP har derfor fått en innebygget forsterker, som drives av et lite batteri og forsterker signalet fra mobilen. Omtrent som å ha en hodetelefonforsterker innebygget.

AT QX7Amp

Hodetelefonen har avtagbar kabel med mikrofon og fjernstyring og en volumkontroll på den ene av de lukkede eøreklokkene. Det finnes også mindre utgave uten innebygget forsterker, ATH-OX5, og både den og OX7 er tilgjengelige til våren.

Test kommer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.