TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
17. Mai tilbud - 3 mnd LB+ for 17 kr!
KJØP

Hodetelefon for de kresne

forfatter
Publisert 25.05.11 - 14:07

AKG K550 er en lukket hodetelefon, uten ulempene, i følge AKG. Med en 50 mm stor membran leverer de fyldig lyd og potent bass, og de kan brukes sammen med mobiltelefonen.

De store klokkene er lukket, dvs at de ikke lekker lyd ut, eller støy inn. Fordelen er fyldigere bass enn åpne hodetelefoner leverer. Men mange synes det blir for trykkende i lengden med lukkede øreklokker, og foretrekker den åpne (sic) lyden som åpne hodetelefoner leverer.

Som for eksempel AKGs glimrende K701.

AKG sier de har tunet lyden på K550 sånn at den skal kombinere det beste fra lukkede og åpne hodetelefoner. En kort prøvelytt var lovende, om de har sine ord i behold skal vi imidlertid finne ut i en kommende test.

K550 er i butikkene i sommer, til 2.995 kroner, billigere enn K701 altså, og en konkurrent til Denons fine AH-D2000 som ligger i samme prisklasse.

Fra AKGs presseskriv:

➔ System: Dynamic
➔ Design: Closed-back headphones
➔ Color: Matte black with black metal accents
➔ Frequency range: 12Hz to 28kHz
➔ Sensitivity: 114dB SPL/V
➔ Input impedance: 32 ohms
➔ Maximum input power: 200mW
➔ Net weight (without cable): 305g
➔ Cable: 99.99% oxygen-free cable, 3m
➔ Main connection: Hard gold-plated 3.5/6.3mm jack

 

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer

Motta varsler
Varlse meg om
1 Kommentar
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments
Sony WH-1000XM5: Farvel, støy! Sony overgår seg selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støydemping, bedre lyd, og bedre komfort enn noensinne.
Praktisk lader og stativ for hjemmekontoret Lader mobile, øreproppene, og passer på hodetelefonene dine.
Hodetelefoner: Diamantlyd til kullpris Shure Aonic 40 går etter sin egen storebror, og på enkelte områder har den rimeligere modellen overtaket.
PSB hodetelefoner tilpasser seg hørselen din PSB M4U 8 mkII har digital støykansellering og tilpasser seg brukerens hørsel. Men de er ikke uten svakheter.
Verdenspremiere! Sennheiser har gjort det igjen Sennheiser har nok en gang forbedret sine beste trådløse ørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sann fryd.
T+A: En av verdens beste hodetelefonforsterkere Med T+A HA 200 til å styre lyden, får hodetelefonene en lydmassasje av det sjeldne. Denne forsterkeren er så bra, at du aner ikke!
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend