TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

High-end for iPhone

Audezes nye EL-8 Titanium hodetelefoner er spesiallaget for best mulig lyd fra en iPhone.

forfatter
Publisert 16.03.16 - 10:58

På rekordtid har Audeze blitt en hodetelefonprodusent å regne med. Hvert fall for de mest kresne ørene, og audiofile som er villige til å legge mye penger i bedre lyd.

Hodetelefonen med lukkede øreklokker, EL-8, for eksempel, kommer i en utgave tilpasset iPhone kalt EL-8 Titanium.

Den leveres med en kabel som har Lightning-plugg i enden og en digitalomvandler på selve kabelen.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

CIPHER-Lightning-kabelen, bruker en digitalprosessor i tandem med en DAC, som takler høyoppløste musikkfiler påå til 24-bit. Integrert i kabelen, er også en forsterker for hodetelefonene, for når man kobler dem til mobilens Lightning-kontakt, hopper man over mobilens innebyggede hodetelefonforsterker og sitter igjen med et rent digitalsignal.

Hodetelefonenes egenskaper med blant annet eq-justering, kan endres med Audezes app for EL-8 Titanium.

De lukkede øreklokkene huser den samme flate planarmembranen på hele 100 mm, som standardversjonen av EL-8 har, og leveres med en vanlig kabel også, for tilkobling til vanlige hodetelefonkontakter på 3,5 eller 6,3mm.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Er dette verdens beste hodetelefoner? Da vi først hørte flaggskiphodetelefonene Focal Utopia for noen år siden, ble vi blåst overende. For noen detaljer. For en tilstedeværelse. Nå blir de nye. Og enda bedre?
Den perfekte linedanser Jabra Elite 5 er et par fremragende trådløse ørepropper i mellomklassen.
Hodetelefonene dine fortjener denne FiiO K9 Pro ESS driver nærmest alt det skal være av hodetelefoner, i tillegg har den alt du trenger av digitale og analoge innganger. Også Bluetooth!
Følg Lyd & Bilde