Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

High-End 2024: Audio-Technica ATH-WBLTD

Blir snart utsolgt.

Skrevet av / 10.05.24 - 10:00
High-End 2024: Audio-Technica ATH-WBLTD

Plast er lett, sterkt og formbart. Derfor bruker nesten alle en eller annen form for plast når de designer hodetelefoner. Unntak finnes selvsagt. Apples AirPods Max, er laget i lett, sterkt og formbar aluminium, men få gjør som Audio-Technica og bruker treverk.

Som de gjør her, i den nye og ATH-WBLTD, hvor de tre siste bokstavene forteller at denne er begrenset til 300 eksemplarer.

De lukkede hodetelefonene har et hus laget i tre lag med treverk, og huser et 45 mm HD-element, basert på det samme DLC-membraner (diamond-like carbon) som i ATH-WB2022. Svingspolen bruker N-OFC-kobbertråder med 99,999997% renhet.

Les også Kanskje den råeste dynamikken fra lukket Hvordan få 100.000 kroners lyd? Bruk 15.000 på et par AP2000Ti.

Hodetelefonene leveres med A2DC-kabel på 1,2 meter (Audio Designed Detachable Coaxial), som er avtakbare kabler, og den ene er en vanlig kabel med 3,5mm jack og 6,3mm overgang, mens den andre har en 4,4mm plugg med balansert kabelføring.

Prisen er oppgitt til 1799 Euro, som fortoner seg som et kupp, sammenlignet med ATH-AWKG på bildet under, som er håndbygget i Kurogaki-tre, og koster 3500 Euro.

Foto: Lasse Svendsen

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Stax-elektrostater til en folkelig pris

Lukket hodetelefon for audiofile.

Hodetelefoner bygget som høyttalere

Budsjetthøyttalere fra Q Acoustics

Sjekk disse hodetelefonene fra Focal

Slik ser Sonos' første hodetelefoner ut

Din egen personlige hjemmekinoopplevelse

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Scroll to Top