Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Hi-fi-lyd på trening

EarPhone Sports heter den nye ørerproppen for aktive fra svenske XTZ. Den har en fiffig finesse som skal gi mye bedre lyd

Skrevet av / 25.11.13 - 12:02
Hi-fi-lyd på trening

De små øreproppene leveres med avtakbare bøyler. Slik at man kan ta dem av hvis de ikke er nødvendige, og sette dem på igjen når man skal ut å trene. Bøylene kan formes til øret, slik at de sitter bedre.

EarPhone Sports er ellers ikke så ulike EarPhone 12, som vi testet med toppscore i vinter, men er rettet mot aktive som trenger noe som sitter fast på øret.

 

StillsSport02

Sportsmodellen kan bruke den samme XTZ Player-appen med digital lydkorrigering (DSP) fra Dirac Research, som var så vellykket sammen med EarPhone 12. Den korrigerer frekvensresponsen og impulsresponsen, slik at lyden blir mer balansert og renere.

Det sitter mikrofon og svareknapp på ledningen, og bittesmå magneter gjør det mulig å hekte sammen proppene, slik at man kan bære dem i en slynge rundt nakken når de ikke brukes.

I esken følger det med tilbehør som 6,3 mm jackadapter, ørebøyler, bæreveske, flyadapter, to par silikonpropper og formbare skumpropper.

EarPhone Sports koster 700 kr.

Package05Front

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Slik ser Sonos' første hodetelefoner ut

Din egen personlige hjemmekinoopplevelse

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Lyd & Bilde
Scroll to Top