Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Hi-fi-lyd på trening

EarPhone Sports heter den nye ørerproppen for aktive fra svenske XTZ. Den har en fiffig finesse som skal gi mye bedre lyd

De små øreproppene leveres med avtakbare bøyler. Slik at man kan ta dem av hvis de ikke er nødvendige, og sette dem på igjen når man skal ut å trene. Bøylene kan formes til øret, slik at de sitter bedre.

EarPhone Sports er ellers ikke så ulike EarPhone 12, som vi testet med toppscore i vinter, men er rettet mot aktive som trenger noe som sitter fast på øret.

 

StillsSport02

Sportsmodellen kan bruke den samme XTZ Player-appen med digital lydkorrigering (DSP) fra Dirac Research, som var så vellykket sammen med EarPhone 12. Den korrigerer frekvensresponsen og impulsresponsen, slik at lyden blir mer balansert og renere.

Annonse

Det sitter mikrofon og svareknapp på ledningen, og bittesmå magneter gjør det mulig å hekte sammen proppene, slik at man kan bære dem i en slynge rundt nakken når de ikke brukes.

I esken følger det med tilbehør som 6,3 mm jackadapter, ørebøyler, bæreveske, flyadapter, to par silikonpropper og formbare skumpropper.

Annonse

EarPhone Sports koster 700 kr.

Package05Front

forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

4 Comments

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.