Ørepropper

EarPhone Sports heter den nye ørerproppen for aktive fra svenske XTZ. Den har en fiffig finesse som skal gi mye bedre lyd
Annonse
Annonse
forfatter

De små øreproppene leveres med avtakbare bøyler. Slik at man kan ta dem av hvis de ikke er nødvendige, og sette dem på igjen når man skal ut å trene. Bøylene kan formes til øret, slik at de sitter bedre.

EarPhone Sports er ellers ikke så ulike EarPhone 12, som vi testet med toppscore i vinter, men er rettet mot aktive som trenger noe som sitter fast på øret.

 

StillsSport02

Sportsmodellen kan bruke den samme XTZ Player-appen med digital lydkorrigering (DSP) fra Dirac Research, som var så vellykket sammen med EarPhone 12. Den korrigerer frekvensresponsen og impulsresponsen, slik at lyden blir mer balansert og renere.

Annonse

Det sitter mikrofon og svareknapp på ledningen, og bittesmå magneter gjør det mulig å hekte sammen proppene, slik at man kan bære dem i en slynge rundt nakken når de ikke brukes.

I esken følger det med tilbehør som 6,3 mm jackadapter, ørebøyler, bæreveske, flyadapter, to par silikonpropper og formbare skumpropper.

EarPhone Sports koster 700 kr.

Package05Front

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
ID.5 blir en kupéversjon av den elektriske familie-SUV-en ID.4.