Godkjent av Madcon

Disse hodetelefonene er laget i samarbeide med duoen Madcon, og priset sånn at alle kan ta seg råd.

Skrevet av / 29.09.16 - 15:31
Godkjent av Madcon

Under tusenlappen høres ikke avskrekkende ut, for et par lukkede hodetelefoner i full størrelse. For det er prisnivået på Soundcheck hodetelefonene, som er laget i samarbeide med Madcon og Jensen of Scandinavia.

Til å begynne med handler det om to modeller. Stadium som er store nok til å pakke inn ørene, og Street som er mindre og legger seg utenpå ørene.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Begge to kan klappes sammen, og leveres med avtakbare kabler, flyadapter og 6,3mm adapter, alt får plass i et etui.

Med en motstand på 16 ohm, og følsomhet på 112 dB, er de enkle å drive for telefonen, og godt egnet for folk på farten, skulle vi tro.

Hodetelefonene har tatt to år å utvikle, før man fant den rette kombinasjonen av komponenter og design. Lydbildet er kvalitetsikret av sangduoen Madcon, som også har signert esken hodetelefonene kommer i.

Soundcheck Stadium og den mindre modellen Street, er i salg fra starten av oktober. I sort eller hvit, og priset tett under tusenlappen.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

De beste hodetelefonene blir sandfarget

Bose QuietComfort Ultra: Boses nye flaggskip

Devialet Gemini II kan noe ikke andre ørepropper kan

Grisebillige ørepropper med støydemping

Shure Aonic 50 får spatial audio

En helt ny type hodetelefonforsterker

Scroll to Top