TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Godkjent av Madcon

Disse hodetelefonene er laget i samarbeide med duoen Madcon, og priset sånn at alle kan ta seg råd.

forfatter
Publisert 29.09.16 - 15:31

Under tusenlappen høres ikke avskrekkende ut, for et par lukkede hodetelefoner i full størrelse. For det er prisnivået på Soundcheck hodetelefonene, som er laget i samarbeide med Madcon og Jensen of Scandinavia.

Til å begynne med handler det om to modeller. Stadium som er store nok til å pakke inn ørene, og Street som er mindre og legger seg utenpå ørene.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Begge to kan klappes sammen, og leveres med avtakbare kabler, flyadapter og 6,3mm adapter, alt får plass i et etui.

Med en motstand på 16 ohm, og følsomhet på 112 dB, er de enkle å drive for telefonen, og godt egnet for folk på farten, skulle vi tro.

Hodetelefonene har tatt to år å utvikle, før man fant den rette kombinasjonen av komponenter og design. Lydbildet er kvalitetsikret av sangduoen Madcon, som også har signert esken hodetelefonene kommer i.

Soundcheck Stadium og den mindre modellen Street, er i salg fra starten av oktober. I sort eller hvit, og priset tett under tusenlappen.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
I en støyende hverdag trenger du disse! I hverdagens trafikk og støy, er det på tide å gjøre hørselen en tjeneste. Her er vår Topp 10-liste over anbefalte hodetelefoner og ørepropper, med støykansellering.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Er dette verdens beste hodetelefoner? Da vi først hørte flaggskiphodetelefonene Focal Utopia for noen år siden, ble vi blåst overende. For noen detaljer. For en tilstedeværelse. Nå blir de nye. Og enda bedre?
Følg Lyd & Bilde