God lyd i støyende omgivelser

BlueParrott Xpressway II er et hodesett med ekstremt effektiv støydemping.
forfatter

BlueParrott Xpressway II er et trådløst bluetooth-hodesett for telefonsamtaler, beregnet for folk på farten eller i et støyende, åpent kontorlandskap.

Hodesettet veier kun 20 gram, og har i følge importøren en av markedets beste støydempingsteknologier. Det kan kobles opp mot ethvert bluetooth-kompatibelt produkt.

Den aktive støydempingsteknologien kalles Xtreme Noise Suppression, og sies å redusere 94 prosent av bakgrunnsstøyen. På den måten skal du få klar lyd med lav støy uansett omgivelsene rundt deg.

Hodesettet skal dessuten oppskalere den begrensete lydkvaliteten på telefonstemmen, slik at det blir enklere å høre hva motparten sier. At det for eksempel aldri lenger er tvil om man sier ”s” eller ”f”.

To telefoner kan kobles til på én gang, eller en og en samtidig. Når hodesettet er slått på, forsøker det automatisk å koble til den siste enheten den var paret med.

Det oppladbare batteriet skal holde i sju timer før det må lades på nytt, slik at Xpressway II kan brukes en hel arbeidsdag.

Takket være A2DP-støtte kan hodesettet tilkobles musikkspilleren, GPS-en eller andre bluetooth-kompatible enheter. Lydkvaliteten påstås å være god nok for musikk.

En ny type ørebøyle gjør at Xpressway II kan bæres utenpå øret i stedet for i øret som er det vanligste. Alternativt kan det bæres over hodet eller bak nakken.

BlueParrott Xpressway II koster veiledende 1.249 kroner.

ttmicro.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.