Hodetelefoner

JVC Tinyphones gjør det trygt for barn fra tre år å høre på musikk og spille spill.
forfatter

I en verden der apper, filmer og musikk har blitt en stor del av hverdagen til selv små barn, kan det være lurt å beskytte de minste ørene mot overdrevne lydnivåer. JVC har derfor utviklet Tinyphones, rettet spesielt mot barn i alderen fra tre år.

Hodetelefonene har fått en ”barnevennlig design”, og maksimalt lydnivå er begrenset til 85 dB, som eliminerer risikoen for hørselsskader.

Flere farger er tilgjengelig, og klistremerker følger med.
Flere farger er tilgjengelig, og klistremerker følger med.

I Tinyphones-familien finner man både ørepropper og større hodetelefoner. In-Ear Tinyphones koster 249 kroner, mens de større Tinyphones koster 349 kroner. Assorterte farger finnes, og ulike klistremerker følger med.

jvc.no

En ørepropp-versjon finnes også.
En ørepropp-versjon finnes også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.