Hodetelefoner

Med MVP Carbon by Monster på hodet, kan gamere nyte avansert surroundlyd og samtidig snakke med andre spillere i multispillermodus.
Annonse
Annonse
forfatter

De nye MVP Carbon by Monster er laget i samarbeide med spillutviklerne i EA Sports, og er rendyrkede hodetelefoner for gaming. Med innebygget mikrofon og laget med karbondetaljer. Hodetelefonene som koster 2198 kr, og finnes i hvit eller sort, har en nyutviklet 30 mm stor membran, og Monsters HDHS-teknologi (High Definition Headphones Surround), som skal gi naturtro lydgjengivelse på spill, musikk og film, og gi bedre surroundeffekt enn vanlig i hodetelefoner.

HDHS-teknikken i MVP Carbon by Monster, er kompatibel med den separate Gamebox-forsterkeren, som er tilpasset PC-bruk. spillkonsollene Xbox 360, PlayStation 3,  Nintendo Wii og Wii U.

Hodetelefonene er sammenleggbare for å ta lite plass når man frakter dem med seg.

MHGAEASONBK_128974_GLAM_01

 

Annonse

Grunnlegger og Head Monster Noel Lee sier:

– Alle som bruker mye tid i en intens spillverden, vet at et par virkelig gode hodetelefoner kan gjøre hele forskjellen, både når det gjelder hvor godt man spiller og hvor gøy det er. For å utvikle et topp produkt kunne ikke Monster hatt en bedre partner enn EA SPORTS. Deres innspikt og ekspertise når det gjelder hvilke egenskaper hodetelefoner bør ha for å være best til bruk i spill har vært uvurderlig i utviklingsprosessen.  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
ID.5 blir en kupéversjon av den elektriske familie-SUV-en ID.4.
Den kinesiske elektronikkgiganten har meddelt til sine leverandører, at de må regne med et markant fall i bestillinger av komponenter til smarttelefoner i år.