Search
Generic filters

Gamingklaffer fra Monster

Med MVP Carbon by Monster på hodet, kan gamere nyte avansert surroundlyd og samtidig snakke med andre spillere i multispillermodus.

De nye MVP Carbon by Monster er laget i samarbeide med spillutviklerne i EA Sports, og er rendyrkede hodetelefoner for gaming. Med innebygget mikrofon og laget med karbondetaljer. Hodetelefonene som koster 2198 kr, og finnes i hvit eller sort, har en nyutviklet 30 mm stor membran, og Monsters HDHS-teknologi (High Definition Headphones Surround), som skal gi naturtro lydgjengivelse på spill, musikk og film, og gi bedre surroundeffekt enn vanlig i hodetelefoner.

HDHS-teknikken i MVP Carbon by Monster, er kompatibel med den separate Gamebox-forsterkeren, som er tilpasset PC-bruk. spillkonsollene Xbox 360, PlayStation 3,  Nintendo Wii og Wii U.

Hodetelefonene er sammenleggbare for å ta lite plass når man frakter dem med seg.

MHGAEASONBK_128974_GLAM_01

 

Grunnlegger og Head Monster Noel Lee sier:

– Alle som bruker mye tid i en intens spillverden, vet at et par virkelig gode hodetelefoner kan gjøre hele forskjellen, både når det gjelder hvor godt man spiller og hvor gøy det er. For å utvikle et topp produkt kunne ikke Monster hatt en bedre partner enn EA SPORTS. Deres innspikt og ekspertise når det gjelder hvilke egenskaper hodetelefoner bør ha for å være best til bruk i spill har vært uvurderlig i utviklingsprosessen.  

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.