Hodetelefoner

Med MVP Carbon by Monster på hodet, kan gamere nyte avansert surroundlyd og samtidig snakke med andre spillere i multispillermodus.
forfatter

De nye MVP Carbon by Monster er laget i samarbeide med spillutviklerne i EA Sports, og er rendyrkede hodetelefoner for gaming. Med innebygget mikrofon og laget med karbondetaljer. Hodetelefonene som koster 2198 kr, og finnes i hvit eller sort, har en nyutviklet 30 mm stor membran, og Monsters HDHS-teknologi (High Definition Headphones Surround), som skal gi naturtro lydgjengivelse på spill, musikk og film, og gi bedre surroundeffekt enn vanlig i hodetelefoner.

HDHS-teknikken i MVP Carbon by Monster, er kompatibel med den separate Gamebox-forsterkeren, som er tilpasset PC-bruk. spillkonsollene Xbox 360, PlayStation 3,  Nintendo Wii og Wii U.

Hodetelefonene er sammenleggbare for å ta lite plass når man frakter dem med seg.

MHGAEASONBK_128974_GLAM_01

 

Grunnlegger og Head Monster Noel Lee sier:

– Alle som bruker mye tid i en intens spillverden, vet at et par virkelig gode hodetelefoner kan gjøre hele forskjellen, både når det gjelder hvor godt man spiller og hvor gøy det er. For å utvikle et topp produkt kunne ikke Monster hatt en bedre partner enn EA SPORTS. Deres innspikt og ekspertise når det gjelder hvilke egenskaper hodetelefoner bør ha for å være best til bruk i spill har vært uvurderlig i utviklingsprosessen.  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.