Ørepropper

Ingen ting er som skreddersøm. Starkey tilbyr en formstøpt hi-fi ørepropp som støpes individuelt til hvert øre, og gir god støydemping og optimal tilpasning.
forfatter

Starkey som også lager spesialstøpte ørepropper for hørselshemmede, har også laget tre- og seks-veis ørepropper for profesjonell monitoring og musikere.

Det har bare vært en hake ved det: Prisen.

Nå slippes Starkey HF-2, som er en toveis ørepropp som formstøpes til brukerens ører, og stenger ute støy, samtidig som lydkvaliteten skal være mye bedre enn fra proppene som fulgte med mobiltelefonen.

Øreproppene har mikrofon og svarknapp på ledningen, og leveres i flere farger. De spesialtilpassede HF-2 koster foreløpig 1.490 kroner, men når introprisen er over, stiger til til 1.995 kroner.

Dermed kan det være smart å smi mens jernet er varmt, vi var meget begeistret over Starkey-proppenes lydkvalitet da vi testet toppmodellene.

in-ear.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.