Ørepropper

Ingen ting er som skreddersøm. Starkey tilbyr en formstøpt hi-fi ørepropp som støpes individuelt til hvert øre, og gir god støydemping og optimal tilpasning.
Annonse
Annonse
forfatter

Starkey som også lager spesialstøpte ørepropper for hørselshemmede, har også laget tre- og seks-veis ørepropper for profesjonell monitoring og musikere.

Det har bare vært en hake ved det: Prisen.

Nå slippes Starkey HF-2, som er en toveis ørepropp som formstøpes til brukerens ører, og stenger ute støy, samtidig som lydkvaliteten skal være mye bedre enn fra proppene som fulgte med mobiltelefonen.

Øreproppene har mikrofon og svarknapp på ledningen, og leveres i flere farger. De spesialtilpassede HF-2 koster foreløpig 1.490 kroner, men når introprisen er over, stiger til til 1.995 kroner.

Annonse

Dermed kan det være smart å smi mens jernet er varmt, vi var meget begeistret over Starkey-proppenes lydkvalitet da vi testet toppmodellene.

in-ear.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Canon oppgraderer EOS M50 Mark II med flere videofunksjoner.
Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.