Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Formstøpte ørepropper til hyggelig pris

Ingen ting er som skreddersøm. Starkey tilbyr en formstøpt hi-fi ørepropp som støpes individuelt til hvert øre, og gir god støydemping og optimal tilpasning.

Skrevet av / 15.02.12 - 16:13
Formstøpte ørepropper til hyggelig pris

Starkey som også lager spesialstøpte ørepropper for hørselshemmede, har også laget tre- og seks-veis ørepropper for profesjonell monitoring og musikere.

Det har bare vært en hake ved det: Prisen.

Nå slippes Starkey HF-2, som er en toveis ørepropp som formstøpes til brukerens ører, og stenger ute støy, samtidig som lydkvaliteten skal være mye bedre enn fra proppene som fulgte med mobiltelefonen.

Øreproppene har mikrofon og svarknapp på ledningen, og leveres i flere farger. De spesialtilpassede HF-2 koster foreløpig 1.490 kroner, men når introprisen er over, stiger til til 1.995 kroner.

Dermed kan det være smart å smi mens jernet er varmt, vi var meget begeistret over Starkey-proppenes lydkvalitet da vi testet toppmodellene.

in-ear.no

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top