Hodetelefoner

Digger du bass skal du prøve Sonys nye hodetelefon, som er spesiallaget for dyp og mektig bassgjengivelse.
forfatter

Sonys XB-serie er hodetelefoner hvor bassnivået er jekket opp, akkurat så pass at man får ekstra fett skyv i bassen. Liker man slikt, kan toppmodellen XB910 til 1.700 kroner, være midt i blinken.

Den er laget for bærbart bruk, og har både mikrofon og fjernkontroll av mobilen på den avtagbare ledningen. Sony sier de har fintrimmet øreklokkene for dypere bass og mykere mellomtone. Samtidig skal de store putene gjøre hodetelefonene komfortable å ha på over tid.

50 mm store elementer er plassert i lukkede øreklokker, som ikke lekker lyd hverken ut eller inn, og med 24 ohms motstand og 106 dB følsomhet, bør det være mulig å få opp lydtrykket, selv med en mobiltelefon tilkoblet. De tåler tross alt 3000 mW effekt, mer enn det dobbelt av hva som er vanlig.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.