Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
L&B Julekalender: Luke 07Delta

Nyhet

Flere rykter om Bose QuietComfort 45

Boses nye støyreduserende hodetelefoner kan være like rundt hjørnet. Her er hva ryktene sier så langt.

Skrevet av / 20.08.21 - 13:05
Flere rykter om Bose QuietComfort 45

Bose har vært en av markedslederne når det kommer til støyreduserende hodetelefoner, men det er ikke en posisjon de får ha i fred. Stadig flere konkurrenter vil ha en bit av dette enormt populære markedet. og alle kniver om å ha den beste lydkvaliteten, støyreduksjonen og bærekomforten. Her gjelder det å fornye seg, om man vil henge med i kappløpet!

Det er akkurat hva Bose ser ut til å gjøre: Ryktene forteller nemlig at en arvtager til de svært populære QuietComfort 35 II er på vei.

(Foto: Produsenten)

Bose QuietComfort 45

De første bildene av QC45 ble først lekket ved en feiltakelse, og nå har det dukket opp flere opplysninger som setter fart på ryktene. Kontorrekvisita-kjeden Staples har ved en feiltagelse publisert spesifikasjoner på de nye hodetelefonene, som så ble snappet opp av tyske tek-nettstedet Winfuture.

Her hevdes det blant annet at Bose QC 45 vil tilby forbedret aktiv støydemping, og brukerne skal kunne justere lyden etter egne preferanser via Boses Active EQ -app. Bose QC 45 får angivelig også en «Aware Mode» som slipper inn noe lyd fra omgivelsene. Helt sikkert kjekt når man beveger seg i trafikken og lignende.

Batterilevetiden skal angivelig også økes til 24 timer, opp fra 20 timer på QC 35 II, og de får selvfølgelig USB-C ladekontakt.  Fem minutters lading sies å være nok til 2,5 timers avspilling. QC45 -batteriet ser for øvrig ut til å være litt mindre på (460 mAh vs 495 mAh på QC 35 II), noe som kan spare litt vekt.

Utseendemessig ligner QC 45 veldig på QC 35 II, i alle fall om man skal tro bildene som Winfuture har publisert.

Les også Her er Bose QuietComfort 45 De amerikanske telemyndighetene kom til å avsløre etterfølgeren til QuietComfort 35.

Pris og tilgjengelighet

Bose selv har ikke bekreftet noen av ryktene enda, men mye tyder på at vi kan få se QC 45 II i salg allerede denne høsten. Staples-annonsen antyder en pris på 329 dollar, eller rundt 3700 kroner inkl. moms. Det er omtrent hva QC 35 II kostet da de var nye.

Kan de nye Bose-hodetelefonene ta tilbake Noise-Cancelling tronen? Time will show!

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Black Week: Gjør et hodetelefon-kupp

FiiO vil gi hodetelefonene gullyd

Olivia Rodrigo-versjon av Sonys glimrende ørepropper

Kampen om verdens beste hodetelefoner

Luksus-ørepropper til halve prisen

Her er Årets julegave 2023

High end-planar til hverdagspris?

Ørepropper med Skilpaddepower

Disse hodetelefonene sikler vi etter!

- Dobbelt så god talekvalitet

B&O Atelier Edition i høstfarger

Sennheiser erklærer ANC-priskrig

0
Scroll to Top