TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Fjærlette hodetelefoner fra Creative

Flex veier bare 136 gram, og koster lommerusk.

forfatter
Publisert 13.09.16 - 13:32

Med Flex henvender Creative seg til pendlere som ønsker lavest mulig vekt fra sine hodetelefoner. De er kompakte og sammenleggbare, og legger seg utenpå øret i stedet for en fullstendig innkapsling, som krever større hodetelefoner.

Hodetelefonene kan dreies 90 grader for høy fleksibilitet, mens komforten ivaretas av kunstlær. Modellen er av lukket type, som mekanisk demper støy utenfra. Høyttalerelementenes magneter er av neodym, for høyest mulig effekt fra minst mulige mål.

Øreklokkene har utskiftbart fargebånd, så brukeren kan sette sitt personlig preg på dem, og for eksempel matche dagens klesvalg.

Creative Flex har mikrofon og fjernkontroll på kabelen, for full kontroll over musikk og samtaler. Prisen er på hyggelige 329 kroner.

creative.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Seriøse trådløse fra Focal Focal Bathys er trådløse hodetelefoner med ANC. Men de konkurrerer ikke mot Sony og Bose, her siktes det nemlig høyere.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
I en støyende hverdag trenger du disse! I hverdagens trafikk og støy, er det på tide å gjøre hørselen en tjeneste. Her er vår Topp 10-liste over anbefalte hodetelefoner og ørepropper, med støykansellering.
Px8 er det nye flaggskipet fra Bowers & Wilkins B&W lover enda bedre hodetelefonlyd takket være nye drivere med karbonfibermembraner.
Selvformende ørepropper fra Logitech Individuelt formstøpte ørepropper har hittil vært forbeholdt profesjonelle musikere. Logitech har funnet en løsning som virker genial.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Følg Lyd & Bilde