Hodetelefoner

Flex veier bare 136 gram, og koster lommerusk.
forfatter

Med Flex henvender Creative seg til pendlere som ønsker lavest mulig vekt fra sine hodetelefoner. De er kompakte og sammenleggbare, og legger seg utenpå øret i stedet for en fullstendig innkapsling, som krever større hodetelefoner.

Hodetelefonene kan dreies 90 grader for høy fleksibilitet, mens komforten ivaretas av kunstlær. Modellen er av lukket type, som mekanisk demper støy utenfra. Høyttalerelementenes magneter er av neodym, for høyest mulig effekt fra minst mulige mål.

Øreklokkene har utskiftbart fargebånd, så brukeren kan sette sitt personlig preg på dem, og for eksempel matche dagens klesvalg.

Creative Flex har mikrofon og fjernkontroll på kabelen, for full kontroll over musikk og samtaler. Prisen er på hyggelige 329 kroner.

creative.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.